Artikel

geplaatst: 16-01-2018

Word je gezond ouder? 42 procent van de Nederlanders is in 2020 50-plusser

In het artikel 'Richt jouw club zich wel op de juiste leden?' werd uitgebreid ingegaan op het feit dat de 50-plus groep alleen maar in aantal zal toenemen, zeker tot 2040.

Artikel

geplaatst: 17-11-2017

Bos Rubber innoveert in hoogwaardige matten voor Fitness & CrossFit

Hoe een balletje kan rollen. Bos Rubber in het Noord-Hollandse Schagerbrug concentreerde zich van origine op de agrarische markt, raakte bij toeval in de fitnessbranche verzeild en ontwikkelde zich daar tot één van de grote spelers op het gebied van hoogwaardige matten. Innovatie en flexibiliteit zijn sterke troeven.

Artikel

geplaatst: 15-11-2017

Gezondheidsscreening inzetten leidt tot professionalisering

In Nederland hebben we steeds meer te maken met bewegingsarmoede, chronisch zieken, mensen met overgewicht, diabetisch patiënten, verminderde inzetbaarheid en vergrijzing. Dit leidt tot verhoging van kosten in de zorg. "De toenam

Artikel

geplaatst: 13-11-2017

Vallen naar de top? Dat bestaat toch niet....

Kent u ze: die foto's van klimmers die de top van een berg hebben bereikt? Een intens blije uitdrukking op het gezicht. Verder een adembenemend uitzicht over de wereld, vanaf de top die is bedwongen.

Artikel

geplaatst: 10-11-2017

Pixformance: "De interactieve oplossing die motiveert én activeert!"

Om fit en in conditie te blijven moet je iedere dag trainen, dat is goed voor de body én de mindset. Hoe ouder je bent, hoe belangrijker dit wordt. Het hebben van de juiste motivatie is hiervoor noodzakelijk. Die dagelijkse motivatie is lastig en daarvoor heb je eigenlijk een personal trainer nodig, maar dat is kostbaar. Pixformance is hiervoor de oplossing!

Artikel

geplaatst: 22-10-2017

Tien redenen waarom een samenwerking met ClubJoy blijvende resultaten brengt op uw club!

1. ClubJoy staat voor binding door middel van plezier Het woord Club oftewel clubbing, staat voor samen en binding. Joy staat voor plezier. ClubJoy is zich ervan bewust dat sporten vaak een 'moeten' is voor mensen met een fitne

Artikel

geplaatst: 16-10-2017

Hoe twee jonge ondernemers de wereld proberen te veroveren en te veranderen

Maarten en Vincent van Fitmanager: "Onze ambitie is om de wereld te veroveren met Fitmanager, maar vooral om te veranderen!"

"We hebben een klant die na aanschaf van Fitmanager ineens weer tijd had voor zijn jaarlijkse motor toertocht met zijn vriendenclub. 

Artikel

geplaatst: 30-08-2017

Een toekomst zonder sportschool

De jongere generatie sporters domineert de markt. Deze generatie wordt Generatie X genoemd, ook wel de generatie van bewustwording. Jongeren die tot deze groep behoren gaan een uitdaging niet uit de weg, leren graag en beschikken over een gezonde dosis discipline. Fysieke en mentale gezondheid staat voor deze groep met stip op één.

Artikel

geplaatst: 13-08-2017

Functional Training als businessmodel: Top of Flop?

Functional Training is inmiddels praktisch niet meer weg te denken uit fitnesscentra. En dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Crossfit-boxen en ´look-alikes´ hiervan, schieten overal uit de grond.

Artikel

geplaatst: 22-07-2017

ClubJoy Virtual: Inmiddels al ruim 400 clubs in de Benelux. Wij leggen uit waarom!

Meer en meer technische innovaties krijgen grip op de fitnessbranche. Wearables, cloudoplossingen om leden 24/7 te kunnen volgen en coachen en de snelle groei in het gebruik van fitness apps. Stuk voor stuk ontwikkelingen die ertoe doen en

Artikel

geplaatst: 22-06-2017

ClubJoy geeft groeiambities een nieuwe impuls door opening van nieuwe HQ in Bilthoven!

Gedreven door ambities, het geven van een kwaliteitsinjectie en het maken van een grote efficiëntieslag, heeft ClubJoy met ingang van april 2017 haar nieuwe "epicentrum" geopend in Bilthoven. Op het nieuwe headquarters worde

Artikel

geplaatst: 13-06-2017

De juiste prijsstrategie, de aorta van je club

Heb je moeite met het jaarlijks indexeren van je lidmaatschapsprijzen met minimaal de consumenten-prijsindex? Is je gemiddelde omzet per lid lager dan € 30,00 en ben je geen low budgetaanbieder?