Nieuws

geplaatst: 17-01-2018

Eerste winnaars “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” bekend

HELMOND - Ter nagedachtenis aan Jan Wetzer (1982 - 2013) heeft Nihon Sport Nederland besloten de “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” in het leven te roepen. Jan Wetzer was tot aan zijn overlijden directeur van Nihon Sport en stond aan de wieg van het internetbeleid, de automatisering en zette namens Nihon de eerste stappen naar een warehouse managementsysteem.

Nieuws

geplaatst: 11-01-2018

HIIT en Fluid Zone

Ik ben van oorsprong een klassieke gewichtheffer die bijna nooit aan cardiotraining doet. Een paar weken geleden las ik een artikel over HIIT-trainingen (High Intensity Interval Training) en was aanvankelijk een beetje sceptisch, maar ook geïntrigeerd. 

Nieuws

geplaatst: 11-01-2018

Opleidingen 2000 maakt Vitaalcoaches van Fitnesstrainers

Klanten van fitnesscentra komen niet meer alleen om te sporten. Ze willen advies over de training, maar ook over voeding en leefstijl.

Nieuws

geplaatst: 03-01-2018

Starpro & Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking

De Olympisch en Wereldkampioen (amateurs en professionals) Henry Maske, is een van de internationaal meest succesvolle en populaire atleten in Duitsland.

Nieuws

geplaatst: 21-12-2017

Nieuwkomer SLIMdiet neemt DforDiet over

Per 1 december 2017 hebben SLIMdiet en DforDiet hun kennis, mensen en activiteiten samengevoegd. De twee bedrijven gaan verder onder de naam SLIMdiet, waarmee de bedrijfsnaam DforDiet – bekend als online aanbieder van proteïnemaalt

Nieuws

geplaatst: 13-12-2017

Dit is intelligent trainen

Pixformance is de slimme oplossing voor het succes van jouw club: maatwerk trainingen, directe aanwijzingen, een online platform en de nieuwste digitale technieken in één apparaat.

Nieuws

geplaatst: 12-12-2017

X-FITTT opleiding in 2018 van start

EFAA en Start2Move, de twee grootste en belangrijkste Fit!vak erkende opleidingscentra van Nederland, zullen in 2018 starten met de opleiding tot X-FITTT projectleider / instructeur.

Nieuws

geplaatst: 11-12-2017

De rek is eruit bij fitnesscentra, het Total Health & Performance Plan THP2 biedt ondersteuning

De rek is eruit bij fitnesscentra. In Brabant is er sinds 2011 slechts één centrum bijgekomen. Dat brengt het totaal in 2016 op 246 fitnesscentra, een groei van 0,4 procent.

Nieuws

geplaatst: 27-11-2017

Meer dan 10.000 workouts geanalyseerd met Gymeyes

AMSTERDAM – Gymeyes is de eerste applicatie waarmee sporters hun oefeningen kunnen filmen door middel van de actiecamera’s in de club. De start-up lanceerde deze zomer en is inmiddels actief in 35 verschillende sportscholen in Nederland.

Nieuws

geplaatst: 24-11-2017

Jordex meest vitale bedrijf van Nederland met fit20

Jordex Shipping & Forwarding B.V. is donderdagmiddag in de RAI Amsterdam bekroond tot meest vitale bedrijf van Nederland. fit20 Rhoon is de vaste bedrijfsfitnesspartner van Jordex, en opgenomen in het brede vitaliteitspakket dat Jordex aanbiedt aan het eigen personeel. Circa negentig procent van de werknemers beoefent wekelijks de fit20-training.

Nieuws

geplaatst: 23-11-2017

Nieuwe gebruikersinterface eGym: nog interactiever, motiverend & fun!

Onlangs hebben alle eGym toestellen een grote verandering ondergaan namelijk de activatie van de gloednieuwe gebruikersinterface. De nieuwe gebruikersinterface biedt sporters op eGym nu een compleet nieuw ontwerp met een moderne look.

Nieuws

geplaatst: 22-11-2017

Fitnessketen Trainmore lanceert begin 2018 een premium club in Amsterdam

Op het ideale moment, vlak na de feestdagen, opent de keten haar eerste TrainMore Premium fitnessclub aan de Koninginneweg in chique Amsterdam Oud-Zuid. De eerste fitnessclub van de keten inclusief vier inpandige boutique studio’s met allen een geheel eigen brand, stijl en beleving. TrainMore Premium biedt hiermee faciliteiten die geënt zijn op nieuwste internationale trends en innovaties uit de fitnesswereld.