Nieuws

geplaatst: 21-11-2017

Cerdic Infraroodsauna, gezond voor iedereen

De warmte van de infraroodsauna dringt dieper in de huid dan bij de traditionele sauna, terwijl men geen last heeft van overmatige hitte of stoom. Het verwarmt het lichaam van binnenuit. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren versoepelen en ontspannen, afvalstoffen worden sneller verwerkt en de gebruiker gaat enorm transpireren, wel driemaal zoveel als in de gewone sauna. 

Nieuws

geplaatst: 21-11-2017

Plantaardiger leren eten met het BenFit leefstijlprogramma

Steeds meer mensen hebben de wens om plantaardiger te eten. Het aanbod in plantaardige (vlees)vervangers wordt ook steeds groter. BenFit gaat mee in deze ontwikkeling met 2 nieuwe menu series, namelijk pescotarisch en veganistisch. Bij een pescotarisch voedingspatroon eet je vegetarisch met uitzondering van vis (pesco). 

Nieuws

geplaatst: 20-11-2017

Snap Fitness Benelux zet voet aan de grond in West-Vlaanderen

Snap Fitness Benelux breidt verder uit in België. In Ingelmunster (West-Vlaanderen) is de verbouwing gestart van het pand aan de Bruggestraat. Het pand bevindt zich op een mooie locatie omringd door diverse ondernemingen en met veel parkeerruimte. Begin 2018 opent Snap Fitness Ingelmunster haar deuren met franchisenemer Kurt Vandevoorde aan het roer.

Nieuws

geplaatst: 17-11-2017

Onderzoek CBS: 'Krachtmeting in de fitnessbranche'

De Nederlandse fitnessbranche bestaat uit veel kleine bedrijven met een handvol werkzame personen en een klein aantal grote ketens. Samen waren deze bedrijven in 2015 goed voor een omzet van 0,7 miljard euro.

Nieuws

geplaatst: 16-11-2017

Top 20 Wereldwijde Fitness Trends voor 2018

Het American College of Sports Medicine (ACSM) publiceerde dit jaar voor de twaalfde keer de 'Top 20 Wereldwijde Fitness Trends voor 2018'. De belangrijkste trends van afgelopen jaar zien hun positie bevestigd voor 2018. Wel zien we een lichte verschuiving in de top 5 ten opzichte van vorig jaar.

Nieuws

geplaatst: 15-11-2017

Diplomaten aan de yoga, creatieven een uurtje boksles

Stress door werkdruk, rugpijn of visuele vermoeidheid; typische klachten van professionals uit alle sectoren. Bovendien gaat 60 procent van de werknemers gebukt onder lichamelijke en geestelijke klachten, blijkt uit recent onderzoek van Interface. 

Nieuws

geplaatst: 13-11-2017

Volg de opleiding Certified Personal Trainer bij HvA

Wil jij je onderscheiden als Personal Trainer? Volg dan de achtdaagse opleiding Certified Personal Trainer (CPT) bij de HvA.

Nieuws

geplaatst: 09-11-2017

Hofmans van Benthum opent Spier en Pees Expertise Centrum

Fysiotherapie Hofmans van Benthum heeft een Spier en Pees Expertise Centrum geopend in gezondheidscentrum Medipoort aan de Spinding in Cuijk. Hier focussen de therapeuten zich voornamelijk op de behandeling van klachten als hielspoor, schouderpijn, tennisarm, alsmede knie- en achillespeesklachten. 

Nieuws

geplaatst: 09-11-2017

Nederlandse fitnessformule fit20 start in de USA

De Nederlandse franchise formule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Met fit20 doe je één keer per week een korte, maar heel intensieve training om fit te blijven. Na een immens succes in Nederland, België, UK en Qatar, wordt 12 november de eerste studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114de fit20 studio wereldwijd.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

Builthings start bouw Snap Fitness Tessenderlo

In Tessenderlo start a.s. maandag de bouw van de 3e vestiging van Snap Fitness in België.  Builthings NV verzorgt de afbouw en inrichting van de club. Eind dit jaar zal Snap Fitness Tessenderlo haar deuren openen met franchisenemer Sven Wilms aan het roer.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

De 5 populairste fitnessketens van Nederland

De grote groei van het aantal sportscholen in Nederland is over zijn hoogtepunt heen. Toch lijken vooral low-budget sportscholen onverminderd de wind in de zeilen te hebben.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

Kom naar de Anytime Fitness Discovery Day op 17 november

Op dit moment zijn er meer dan 3750 Anytime Fitnessclubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet.