6 jaar geleden

Maak kennis met Total Health & Performance Plan

THP2 Europe
Redacteur
6 jaar geleden

Maak kennis met THP² tijdens de FW Top 2017!

THP², het Total Health & Performance Plan, is een uniek gezondheidsdiagnose systeem dat de mentale en fysieke toestand van personen in kaart brengt. Met dit systeem is het mogelijk gezondheidsrisico’s in een vroeg stadium te ontdekken. Er wordt niet alleen gekeken naar lengte, gewicht en lichaamssamenstelling, maar ook naar bloeddruk, handknijpkracht, zuurstofsaturatie, mentale stress, fysieke stress, vaatkwaliteit, longinhoud en cholesterol. Ook worden er vragenlijsten afgenomen. Juist omdat er tevens gekeken wordt naar de mentale aspecten, wordt inzicht verkregen in de motivatie en leefstijl van het individu.

Na de eerste meting worden cliënten continue begeleid om zo tot nauwkeurige gezondheids-en beweegadviezen te komen. Het THP² systeem is wetenschappelijk onderbouwd, trekt nieuwe doelgroepen aan, helpt bij het uitvoeren van professioneel gezondheidsmanagement en biedt daardoor meerwaarde aan uw organisatie.

Tijdens de beurs informeren wij u graag hoe het modulaire systeem als verdienmodel in uw organisatie kan worden ingezet.

U vindt THP² in Hal 1, stand 200

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

THP2 Europe