8 april 2020

Wij maken de kleding exact zoals de klant het wenst

Peter Wetzer
Directeur
8 april 2020

Gesublimeerde kleding; het grote succes van Nihon Sport

Gesublimeerde sportkleding is op zich niet nieuw. In de sport maakte het vooral zijn intrede bij schaatsen en wielrennen. “Wij produceren het ook al zo’n 15 jaar, maar sinds we 2 jaar terug gewisseld zijn naar productie in Europa loopt het storm” aldus Peter Wetzer; eigenaar van Nihon Sport Nederland.

Bij sublimeren gaat inkt een verbinding aan met textiel. “Dat biedt ons de mogelijkheid om sport- team- en promotiekleding te maken exact zoals de klant het wenst.” “Er zijn geen beperkingen qua kleuren, teksten en foto’s.” Nihon Sport is sowieso gespecialiseerd in customising. Zo maken ze in opdracht van klanten o.a. ook judopakken, bokshandschoenen en medailles. “Dat doen we al in kleine aantallen. Gesublimeerde sportkleding kunnen we zelfs al vanaf 1 stuks maken. Zo hebben we topsporters die kleding exclusief voor zichzelf hebben laten maken.” “Als een klant voor zijn leden kleding besteld dan kunnen we ieder kledingstuk ook nog eens personaliseren met een naam. Doen we gratis!”

Hoewel Nihon Sport actief is binnen de vechtsporten maken ze tegenwoordig sportkleding voor tal van andere sporten. “Aanvankelijk noemden we dat ‘bijvangst’, maar inmiddels produceren we ook al voor voetbal, darts, kanoën, boogschieten, speedboot racen, tennis, volleybal, basketbal en fitness.” zegt Wetzer

Wat maakt Nihon Sport zo succesvol bij sublimeren? “Dat is niet alleen onze service. We onderscheiden ons met mooie designs -we hebben een universitair geschoold designer- en we zorgen voor korte levertijden. De aantrekkelijke prijzen en de mooie stoffen waarmee we werken zorgen voor de rest.”

Op www.ontwerpsportkleding.nl kun je meer informatie vinden over de gesublimeerde kleding van het Helmondse bedrijf.

Bellen kan ook! 0492 - 520 227 en vragen naar Ron of Peter

www.nihonsport.nl

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

sportkleding

 
Auteur

Peter Wetzer