28 september 2020

Technogym lanceert Technogym Live: een eigen virtuele coach

28 september 2020
Technogym introduceert met Technogym Live een Technogym coach aangestuurd door artificial intelligence. Dit doen ze als eerste in de fitnessbranche. Wat deze toepassing biedt? Een spannende digitale omgeving op fitnessapparaten met gepersonaliseerde live en on-demand-content. Laat je motiveren, inspireren en begeleiden door je eigen virtuele Technogym coach en je sportprestaties verbeteren aanzienlijk.

Op deze wijze trainen behaal je sneller en makkelijker resultaten en het creëert een ultieme trainingsbeleving. Technogym Live is als eerste geïntegreerd in de designlijn van Technogym, Personal Line. De high-end fitnessapparatuur voor thuis.

Technogym Live
Met Technogym Live stel je je eigen gepersonaliseerde trainingsserie samen, 1 serie biedt 6 trainingssessies die begeleid worden door de coach. De on-demand-content zoals Routines, biedt atletische trainingsroutines en eindeloze entertainmentmogelijkheden. Train op basis van een specifieke doel, de coach motiveert en helpt je beter te trainen.

Bij Routines volg je intuïtieve oefeningen onder leiding van de coach gebaseerd op verschillende doelen en intensiteit. De meer traditionele georiënteerde training op bijvoorbeeld tijd, afstand of calorieën is ook nauwkeurig in te stellen. En terwijl je traint geniet je van levensechte outdoor tracks, door prachtige natuur of steden wereldwijd. Of kijk tv, Netflix, check je sociale media of scroll door de grote verzameling aan apps – van gamen tot het laatste nieuws.

Technogym Coach
Door de nieuwe Technogym Coach beleef je gegarandeerd een volledig persoonlijke ervaring. Technogym Coach beheert gebruikersdata en voorkeuren. Hij coacht je elke dag door verschillende trainingen gebaseerd op je voorkeuren, behoeftes, wensen, doelen en favorieten.

Personal Line
Personal Line is Technogym’s collectie van premium design fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining in je eigen huis. Deze productlijn combineert de stijl van de wereldwijd gerenommeerde ontwerper en architect Antonio Citterio met Technogym’s jarenlange onderzoek en ervaring in de fitness- en sportwereld.

Klik op onderstaand beeld voor de video.

Technogym Live from Technogym on Vimeo.

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf