8 jaar geleden

Milon breidt adviesteam verder uit

Milon Support
Redacteur
8 jaar geleden
Milon Cirkel Benelux breidt uit met 5 extra krachten. Geen ‘verkopers’ maar ervaringsdeskundigen die hun sporen verdiend hebben in de fitnessbranche, en met de Milon Cirkel en hun praktijkervaring kunnen overbrengen op toekomstige Milon ondernemers.
Milon directeur Raf Swerts: “We werken al jaren niet met echte verkopers. Ons team bestaat uit mensen die als sparringpartner kunnen fungeren én in hun vakgebied een extra meerwaarde hebben voor onze klanten. Zo heeft Martijn van der Pijl zijn sporen verdiend in de marketing en hebben we met Jack van Hoof en Jibbe de Goede experts in personeelszaken en club-sales in huis. De Milon Cirkel is geen product dat je gewoon koopt en plaatst, maar het is een werkinstrument dat je club kan helpen zowel op sales, retentie, personeelsbeleid en zelfs met kostenbesparing. Om onze klanten te helpen het maximum uit hun investering te halen,  versterken we ons team met praktijkervaringsdeskundigen.”

Vanaf 1 augustus zijn wordt het Milon team versterkt met: William van Lent (eigenaar van My35 in Blerick en Voerendaal), Remon van Loon (eigenaar van Aad van Loon Sport in Barendrecht), Robbert de Moor (eigenaar van Delta Sportcentrum in Hulst, Terneuzen en Delta Milon Club Goes), Wouter ter Haar (eigenaar van Fit & Wellnesscenter Oosterbeek) en Jur Roemers (eigenaar van Palestra in Dokkum).

Voor de fysiotherapiemarkt zijn Gunther Spapens (BrinkPoint Preventie in Diessen) en Han de Hair (Gymnasion in Joure en In Vorm in Hilversum) de nieuwe partners, waarbij Han ook deels in de fitnessmarkt aan de slag zal gaan.
Met deze vernieuwingen schuift Martijn van der Pijl op naar de functie van Coördinator Benelux. Hij zal zich met name toeleggen op de ondersteuning van de nieuwe krachten en het begeleiden van alle Milon clubs tot succesvolle ondernemingen.
Meer weten over de Milon Cirkel of een afspraak met één van de leden van het Milon Cirkel adviesteam: 0032 (0)13 32 56 07 of benelux@milon.com. Meer informatie op www.miloncirkel.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Milon Support