THP2 EuropeTHP² Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van alle mogelijke gedigitaliseerde test- en meetapparatuur evenals de digitale monitoring systemen, gewaarborgd met kwaliteitseisen, ten behoeve van de sport-, wellness-, (para)medische en arbeidsmanagementmarkt. THP² Europe biedt hiermee oplossingen om valide en betrouwbaar te testen in een reproduceerbare omgeving om zo de kwaliteit van testen en monitoring te bevorderen. Bovendien worden de resultaten gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en daarmee is een continue ontwikkeling van het systeem gewaarborgd.

Als u een ondernemer bent in de fitness-, fysiotherapie-, wellness- of 
gezondheidsmanagementsector dan is het Total Health & Performance Plan uw
 kans om net als steeds meer bedrijven te professionaliseren op een
 wetenschappelijke basis.

Testsystemen
THP² Europe biedt twee verschillende soorten testsystemen aan; een single-use testsysteem en een multi-use testsysteem. De capaciteit van een testsysteem is echter compleet afhankelijk van de wensen, behoeften en mogelijkheden van de ondernemer en haar doelgroep. Hierdoor kan een testsysteem voor elke organisatie speciaal op maat gemaakt worden. 

Het single-use testsysteem, ook wel de Compact Set genoemd, is het kleinste systeem en hierbij zijn alle onderdelen aangesloten op een centrale server, waarbij niet elk test- of meetsysteem een eigen portaal heeft. Bij het multi-use testsysteem hebben alle test- en meetsystemen wel een eigen portaal die allemaal weer aangesloten zijn op een centrale server.

Het THP²-systeem is ontwikkeld voor het meten en analyseren van de fysieke toestand van personen, met als doel te ondersteunen bij het uitbrengen van wetenschappelijk onderbouwd advies en het uitvoeren van professioneel gezondheidsmanagement. Met de uitgebreide database is het continue monitoren van cliënten mogelijk, om tot zo nauwkeurig mogelijke gezondheids- en beweegadviezen te komen. 

Waarom THP²?
THP² is een management systeem waarin het hele proces van fitness tests en aanbevelingen voor activiteiten gezamenlijk automatisch gebundeld en systematisch verwerkt worden. Met dit systeem is het mogelijk om gezondheidsrisico's in een vroeg stadium te ontdekken door gezondheidsscreening op zowel individueel- als groepsniveau.

Er is een noodzaak om de activiteiten van gezondheidsbevordering te professionaliseren en de kwaliteit te verhogen. Het Total Health & Performance Plan draagt hieraan bij, aangezien het de laatste technologieën en inzichten gebruikt wat betreft het testen en meten van mensen. Daarnaast gaat het systeem mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT over het linken en integreren van de verschillende componenten van het testsysteem. 

Enkele voordelen van THP² Europe voor de fitness-, fysio- en wellnessbranche zijn:
•    Professioneler aanbod, o.a. bedrijfszorg, zelfmanagement, preventie en lifestyle
•    Van fitness aanbieder naar kenniscentrum in de wijk
•    Aanboren nieuwe doelgroepen (bijv. diabetes, COPD en bedrijven)
•    Onderscheidend vermogen ten aanzien van collega's
•    Klantenbinding/retentiemanagement in uw centrum

 

THP2 Europe


Torenstraat 53
9201 JS
Drachten
Nederland
T: +315 12 354 156

Content van dit bedrijf

De rek is eruit bij fitnesscentra, het Total Health & Performance Plan THP2 biedt ondersteuning
Gezondheidsscreening inzetten leidt tot professionalisering
Maak kennis met Total Health & Performance Plan
THP2 Europe biedt kansen voor fitnesscentra
Bodivis Body Composition Analysers verkrijgbaar bij healtcheckshop.com
Uitgebreid THP² testsysteem bij Healthclub Juliën
VitalFitness: Nieuwe kwaliteitsimpuls voor exclusieve fitnesscentra
Health-Checks centraal in het volledig vernieuwde Sportcentrum van HAN Seneca
Boor een nieuwe klantenkring aan met het aanbieden van gevalideerde Health Checks