Nieuws

geplaatst: 22-11-2017

Fitnessketen Trainmore lanceert begin 2018 een premium club in Amsterdam

Op het ideale moment, vlak na de feestdagen, opent de keten haar eerste TrainMore Premium fitnessclub aan de Koninginneweg in chique Amsterdam Oud-Zuid. De eerste fitnessclub van de keten inclusief vier inpandige boutique studio’s met allen een geheel eigen brand, stijl en beleving. TrainMore Premium biedt hiermee faciliteiten die geënt zijn op nieuwste internationale trends en innovaties uit de fitnesswereld. 

Nieuws

geplaatst: 21-11-2017

Cerdic Infraroodsauna, gezond voor iedereen

De warmte van de infraroodsauna dringt dieper in de huid dan bij de traditionele sauna, terwijl men geen last heeft van overmatige hitte of stoom. Het verwarmt het lichaam van binnenuit. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren versoepelen en ontspannen, afvalstoffen worden sneller verwerkt en de gebruiker gaat enorm transpireren, wel driemaal zoveel als in de gewone sauna. 

Nieuws

geplaatst: 21-11-2017

Plantaardiger leren eten met het BenFit leefstijlprogramma

Steeds meer mensen hebben de wens om plantaardiger te eten. Het aanbod in plantaardige (vlees)vervangers wordt ook steeds groter. BenFit gaat mee in deze ontwikkeling met 2 nieuwe menu series, namelijk pescotarisch en veganistisch. Bij een pescotarisch voedingspatroon eet je vegetarisch met uitzondering van vis (pesco). 

Nieuws

geplaatst: 20-11-2017

Snap Fitness Benelux zet voet aan de grond in West-Vlaanderen

Snap Fitness Benelux breidt verder uit in België. In Ingelmunster (West-Vlaanderen) is de verbouwing gestart van het pand aan de Bruggestraat. Het pand bevindt zich op een mooie locatie omringd door diverse ondernemingen en met veel parkeerruimte. Begin 2018 opent Snap Fitness Ingelmunster haar deuren met franchisenemer Kurt Vandevoorde aan het roer.

Artikel

geplaatst: 17-11-2017

Bos Rubber innoveert in hoogwaardige matten voor Fitness & CrossFit

Hoe een balletje kan rollen. Bos Rubber in het Noord-Hollandse Schagerbrug concentreerde zich van origine op de agrarische markt, raakte bij toeval in de fitnessbranche verzeild en ontwikkelde zich daar tot één van de grote spelers op het gebied van hoogwaardige matten. Innovatie en flexibiliteit zijn sterke troeven.

Nieuws

geplaatst: 17-11-2017

Onderzoek CBS: 'Krachtmeting in de fitnessbranche'

De Nederlandse fitnessbranche bestaat uit veel kleine bedrijven met een handvol werkzame personen en een klein aantal grote ketens. Samen waren deze bedrijven in 2015 goed voor een omzet van 0,7 miljard euro.

Nieuws

geplaatst: 16-11-2017

Top 20 Wereldwijde Fitness Trends voor 2018

Het American College of Sports Medicine (ACSM) publiceerde dit jaar voor de twaalfde keer de 'Top 20 Wereldwijde Fitness Trends voor 2018'. De belangrijkste trends van afgelopen jaar zien hun positie bevestigd voor 2018. Wel zien we een lichte verschuiving in de top 5 ten opzichte van vorig jaar.

Artikel

geplaatst: 15-11-2017

Gezondheidsscreening inzetten leidt tot professionalisering

In Nederland hebben we steeds meer te maken met bewegingsarmoede, chronisch zieken, mensen met overgewicht, diabetisch patiënten, verminderde inzetbaarheid en vergrijzing. Dit leidt tot verhoging van kosten in de zorg. "De toenam

Nieuws

geplaatst: 15-11-2017

Diplomaten aan de yoga, creatieven een uurtje boksles

Stress door werkdruk, rugpijn of visuele vermoeidheid; typische klachten van professionals uit alle sectoren. Bovendien gaat 60 procent van de werknemers gebukt onder lichamelijke en geestelijke klachten, blijkt uit recent onderzoek van Interface. 

Artikel

geplaatst: 13-11-2017

Vallen naar de top? Dat bestaat toch niet....

Kent u ze: die foto's van klimmers die de top van een berg hebben bereikt? Een intens blije uitdrukking op het gezicht. Verder een adembenemend uitzicht over de wereld, vanaf de top die is bedwongen.

Nieuws

geplaatst: 13-11-2017

Volg de opleiding Certified Personal Trainer bij HvA

Wil jij je onderscheiden als Personal Trainer? Volg dan de achtdaagse opleiding Certified Personal Trainer (CPT) bij de HvA.

Artikel

geplaatst: 10-11-2017

Pixformance: "De interactieve oplossing die motiveert én activeert!"

Om fit en in conditie te blijven moet je iedere dag trainen, dat is goed voor de body én de mindset. Hoe ouder je bent, hoe belangrijker dit wordt. Het hebben van de juiste motivatie is hiervoor noodzakelijk. Die dagelijkse motivatie is lastig en daarvoor heb je eigenlijk een personal trainer nodig, maar dat is kostbaar. Pixformance is hiervoor de oplossing!