Artikel

geplaatst: 23-04-2018

Dé oplossing voor ledenretentie?

Een van de uitdagingen waar vele fitnessclubs tegenaan lopen is het aantrekken én behouden van nieuwe leden. De acties met 'Nu 1 maand gratis sporten' of 'Gezocht: 15 vrouwen die meer willen gaan bewegen' vliegen je

Nieuws

geplaatst: 23-04-2018

Sportschoolketen Basic-Fit ziet klantenbestand met kwart groeien

Sportschooluitbater Basic-Fit heeft er in het eerste kwartaal aanzienlijk meer klanten bijgekregen. In de eerste drie maanden steeg het aantal abonnees op jaarbasis met een kwart, waardoor er nu in totaal 1,6 miljoen abonnees zijn, bedrijf in een kwa

Nieuws

geplaatst: 22-04-2018

Matrix Fitness: FIBO #Bedankt!

Matrix Fitness bedankt iedereen voor hun bezoek aan haar stand tijdens de FIBO. Dankzij de fantastische opkomst was het ook dít jaar een geweldige, inspirerende én succesvolle beurs. Pssst…. Team Matrix is alweer toe aan de volgende FIBO-editie. Zet hem ook alvast in de agenda: 4 t/m 7 april 2019.  

Nieuws

geplaatst: 22-04-2018

Op 24 en 25 november vindt de Fitfair plaats in de Jaarbeurs Utrecht!

Op 24 en 25 november vindt de tweede editie plaats van Fitfair, het tweedaagse netwerk- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. Fitfair richt zich op de fitness professional, de ondernemer en de fitness fanatic. Verdeeld over 20 futuristische areas, presenteert het event meer dan 200 masterclasses en een ‘plug and play’ beursvloer van 6000m2 met de laatste fitness trends en innovaties.

Nieuws

geplaatst: 21-04-2018

Nieuw bij QUENO Sportopleidingen Yin Yoga; mindful je mobiliteit verbeteren

Mobiliteit is belangrijk om je lijf gezond te houden en goed te bewegen. Het bindweefsel beïnvloeden is uitermate belangrijk voor de gewrichten en het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Yin Yoga beïnvloed het bindweefsel. Het is een methode waarin het lichaam gestimuleerd wordt om sneller te herstellen en mobiliteit te verbeteren.
 

Nieuws

geplaatst: 20-04-2018

Entrepreneur Franchise 500 2018: Anytime Fitness In Top 20!

De grootste Fitness Franchiseketen ter wereld prijkt hoog in de lijst! Twintig fitnessbedrijven hebben dit jaar de Entrepreneur 2018 Franchise 500 lijst gehaald. Volgens Entrepreneur Magazine is de lijst van dit jaar een van de meest competitieve ooit.
 

Nieuws

geplaatst: 16-04-2018

Zomer spoedopleidingen NLactief Fitnesstrainer A en B bij Opleidingen 2000

Erkend, sneller, op maat en scherp geprijsd. Zijn de zomermaanden rustigere tijden in de club? Dan is het extra interessant nu in te schrijven voor de zomeropleiding NLactief / Fitvak Fitnesstrainer-A of B. Het voordeel van onze opleidingen is dat je nu al kunt starten De cursisten ontvangen na inschrijving al het complete cursusboek per post. Hiermee kunnen ze dus al direct aan de slag.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Stem nu op je favoriete Fitnessclub of Personal Trainer

Vanaf 26 maart 2018 gaan we op zoek naar de beste Fitnessclubs en Personal Trainers van 2018. In alle gemeentes in Nederland kan dan worden gestemd op Fitnessclubs en Personal Trainers en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Life Fitness lanceert revolutie in club management & klantbehoud met Halo Fitness Cloud

In dit tijdperk waarin de fitnesstechnologie in een enorm snel tempo doorgroeit, verwachten leden meer van hun sportschool dan enkel de plek die voorziet als ruimte met apparatuur voor een goede training. Dat is de reden dat Life Fitness met trots de lancering van Halo Fitness Cloud bekendmaakt.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Nieuwe General Manager Start2Move

Wij zijn blij en trots te kunnen meedelen dat Michel Looye vanaf 16 april het team van Start2Move komt versterken en aan de slag zal gaan als General Manager! In deze nieuwe functie zal Michel een belangrijke rol gaan krijgen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Nieuws

geplaatst: 05-04-2018

Challengers gezocht

Greinwalder & Partner en Hidden Profits slaan de handen weer ineen en lanceren in maart de gloednieuwe campagne Challengers gezocht. Meer dan 100 fitnessclubs in vijf landen doen mee met dit unieke marketing concept dat baseert op trends als H.I.I.T., Tabata training en online fitness.

Nieuws

geplaatst: 04-04-2018

Inschrijving bodyLIFE Innovatie Award 2018 geopend!

bodyLIFE is al 30 jaar (sinds 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk,