Nieuws

geplaatst: 04-04-2018

Snap Fitness Rotterdam, schitterende nieuwe locatie voor Snap Fitness 24/7

Op een goede zichtlocatie gelegen in een zeer representatief pand op de begane grond van de luxe appartemententorens “De Hoge Heren” aan de Gedempte Zalmhaven te Rotterdam, opent Snap Fitness 24/7 in mei haar deuren. Een schitterende locatie en bij uitstek geschikt voor het Snap Fitness 24/7 concept.

Nieuws

geplaatst: 21-03-2018

Eleiko zoekt een 'sales representative' voor de Benelux

Eleiko zoekt een sales representative voor de Benelux omdat ze vol zit met gedurfde ideeën en ambitieuze doelen. Geworteld in een passie voor kracht, namen ze een moedige stap van het maken van wafelijzers naar het maken van 's werelds beste halters en hielpen ze de wereld van het gewichtheffen vorm te geven. Wil jij meehelpen aan de vervolmaking van deze vormgeving?
 

Nieuws

geplaatst: 21-03-2018

MoveToLive overgenomen door Byloth

Dit is voor MoveToLive het moment een nieuwe weg in te slaan! Gedreven door passie voor de fitnessmarkt en jarenlange ervaring, is MoveToLive op zoek gegaan naar een partner om als sterke combinatie verder te gaan. Deze hebben zij gevonden in Byloth!

Nieuws

geplaatst: 16-03-2018

eGym lanceert nieuw trainingsprogramma 'Metabolic Fit' op FIBO

Tijdens Fibo lanceert eGym een gloednieuw trainingsprogramma: Metabolic Fit. Dit nieuwe programma is speciaal gericht op verbetering van de gezondheid van o.a. type 2 diabetespatiënten. Metabolic Fit laat sporters veilig en verantwoord trainen met relatief weinig gewicht, een lange belastingstijd en veel herhalingen.
 

Nieuws

geplaatst: 15-03-2018

Anytime Fitness viert opening van de 4.000e fitnessclub in Shanghai

‘s Werelds snelstgroeiende keten van fitnesclubs zal spoedig de enige franchise organisatie zijn die vertegenwoordigd is op alle zeven continenten. Anytime Fitness, al tien opeenvolgende jaren ‘s werelds snelst groeiende fitnessketen, viert de opening van de 4.000e locatie op 16 maart in Shanghai, China.

Nieuws

geplaatst: 14-03-2018

Eerste fitness-ondernemers sluiten zich aan bij FitParck

Eind 2017 vertelde Jeroen Rol van FitParck in ons magazine op zoek te zijn naar ondernemers die zich als franchiser willen aansluiten bij het FitParck-concept. FitParck staat voor buitensporten bij jou in de buurt. Grote groepen sporters in Nederland zijn niet alleen gericht op prestaties, maar willen gewoon lekker actief en sociaal bezig zijn, aldus Jeroen.

Nieuws

geplaatst: 13-03-2018

Basic-Fit ziet omzet en bedrijfsresultaat flink groeien

Basic-Fit blijft stevig aan de weg timmeren. De beursgenoteerde sportschooluitbater zag de omzet en het bedrijfsresultaat het afgelopen jaar stevig groeien, geholpen door een flink aantal nieuwe vestigingen die het uit de grond stampte.

Nieuws

geplaatst: 02-03-2018

Twee Brabantse sportclubs overgenomen

In januari werd Multifit Health & Racket Club te Dongen overgenomen door Arendse Health Club. De overname brengt het aantal Arendse Health Clubs naar 7 clubs in Noord Brabant. Ook werd begi

Nieuws

geplaatst: 21-02-2018

Lees hier de nieuwste uitgave van bodyLIFE Benelux

De nieuwste uitgave van bodyLIFE Benelux is weer verschenen! Met onder andere een nabeschouwing van ISPO Munich, de Dutch

Nieuws

geplaatst: 19-02-2018

Rico Verhoeven lanceert 'The Winners Workout' app

Altijd al willen trainen als een wereldkampioen? Vanaf nu is het mogelijk - kickbokser Rico Verhoeven lanceert vandaag zijn eigen fitness app “The Winners Workout”. De applicatie is gebaseerd op de 50-dagen trainingsmethodiek van de bo

Artikel

geplaatst: 19-02-2018

Hoe kun je je roei workouts leuk en uitdagend houden?

Roeien wordt elke dag populairder. Sommige mensen roeien om fit te worden, in shape te komen of als warming-up voor het gewichtheffen. Roeien is een geweldige manier om calorieën te verbranden, uithoudingsvermogen te verbeteren en spi

Nieuws

geplaatst: 13-02-2018

Virtuagym verhuist naar nieuwe kantoorpanden, verdubbelt in omvang en versterkt directieteam

Dankzij de aanhoudende internationale groei van Virtuagym, leverancier van fitnesstechnologie, is het bedrijf naar nieuwe kantoren in zowel Amsterdam als Medellín verhuisd.