Nieuws

geplaatst: 09-11-2017

Hofmans van Benthum opent Spier en Pees Expertise Centrum

Fysiotherapie Hofmans van Benthum heeft een Spier en Pees Expertise Centrum geopend in gezondheidscentrum Medipoort aan de Spinding in Cuijk. Hier focussen de therapeuten zich voornamelijk op de behandeling van klachten als hielspoor, schouderpijn, tennisarm, alsmede knie- en achillespeesklachten. 

Nieuws

geplaatst: 09-11-2017

Nederlandse fitnessformule fit20 start in de USA

De Nederlandse franchise formule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Met fit20 doe je één keer per week een korte, maar heel intensieve training om fit te blijven. Na een immens succes in Nederland, België, UK en Qatar, wordt 12 november de eerste studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114de fit20 studio wereldwijd.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

Builthings start bouw Snap Fitness Tessenderlo

In Tessenderlo start a.s. maandag de bouw van de 3e vestiging van Snap Fitness in België.  Builthings NV verzorgt de afbouw en inrichting van de club. Eind dit jaar zal Snap Fitness Tessenderlo haar deuren openen met franchisenemer Sven Wilms aan het roer.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

De 5 populairste fitnessketens van Nederland

De grote groei van het aantal sportscholen in Nederland is over zijn hoogtepunt heen. Toch lijken vooral low-budget sportscholen onverminderd de wind in de zeilen te hebben.

Nieuws

geplaatst: 03-11-2017

Kom naar de Anytime Fitness Discovery Day op 17 november

Op dit moment zijn er meer dan 3750 Anytime Fitnessclubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet.

Nieuws

geplaatst: 01-11-2017

TRIBE TEAM TRAINING start in Brussel en Oudenaarde

Hét Small Group Training concept van 2017 breidt zijn locaties weer uit in Belgie. Symbio Sport Center in Brussel en The Flow Fitness in Oudenaarde starten van november 2017 met TRIBE FIT.

 

Nieuws

geplaatst: 26-10-2017

Gympass investeert €3 miljoen in Nederlandse markt voor sportlocaties

Gympass, wereldwijd de grootste zakelijke aanbieder van sportactiviteiten, investeert de komende twee jaar 3 miljoen euro in Nederland. Hiermee wil de innovatieve startup uit Brazilië zijn positie in Nederland verder verstevigen. Momenteel zijn er 750 sportlocaties bij Gympass aangesloten in 260 steden en eind 2018 moeten dit ruim 1.200 sportlocaties zijn. 

Nieuws

geplaatst: 24-10-2017

EFAA nu mobile friendly

De website van EFAA heeft een totale make over gekregen. Niet alleen qua design, maar tevens is de website nu ook gemakkelijk te bedienen via alle mobiele devices. Parrallel aan het online gaan van de website is EFAA gestart met het Nieuwe Gezondheid trainers netwerk.

Artikel

geplaatst: 22-10-2017

Tien redenen waarom een samenwerking met ClubJoy blijvende resultaten brengt op uw club!

1. ClubJoy staat voor binding door middel van plezier Het woord Club oftewel clubbing, staat voor samen en binding. Joy staat voor plezier. ClubJoy is zich ervan bewust dat sporten vaak een 'moeten' is voor mensen met een fitne

Nieuws

geplaatst: 20-10-2017

Ruim 50 nationaliteiten op het grootste fitness event van Europa, Les Mills Live Amsterdam

Les Mills is na 20 jaar in de Benelux nog steeds booming. Meer dan 4.000 sportenthousiastelingen in een bomvolle Westergasfabriek tijdens jubileum editie.

Nieuws

geplaatst: 20-10-2017

Jaap Bijsterbosch Consultancy bestaat alweer 10 jaar

Na 10 jaar advies en training te geven aan grote ketens als Health City, Fitland, Basic Fit, Sportopolis, maar ook kleinere zelfstandig opererende clubs en studio’s is Jaap nog steeds vol passie actief en heeft hij naast zijn Consultancy bedrijf nog enkele andere bedrijven. Zo is hij mede-eigenaar van Leef & Beweeg in Born, is hij distributeur van ViPR Education en TRIBE TEAM TRAINING in de Benelux.

Nieuws

geplaatst: 20-10-2017

Griezelen geblazen in Embricana op 27 oktober

Fitnessliefhebbers die wel eens iets anders willen dan de bekende omgeving van hun eigen sportschool kunnen van spanning en sensatie genieten tijdens de Halloween-evenementen in sauna en zwembad Embricana.  Op vrijdag 27 oktober kunnen saunafans tijdens de Lange Saunanacht van 19.00 tot 01.00 uur griezelig goed relaxen en waterratten of een huiveringwekkende duik nemen in het naastgelegen zwembad.