7 jaar geleden

Inschrijving bodyLIFE Innovatie Award 2017 geopend!

7 jaar geleden
Vandaag 1 maart is de inschrijving voor de bodyLIFE Innovatie Award 2017 geopend. 

bodyLIFE is al bijna 30 jaar het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en sinds 2014 ook in India en China.
 
In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al 15 jaar een begrip. Het werd dan ook hoog tijd dat dit initiatief ook in Nederland navolging ging krijgen. In 2014 beleefde de bodyLIFE Innovatie Award haar primeur in Nederland, met als winnaar PixformanceEn vorig jaar ging de award naar FunXtion Interactive.
Dit jaar beleven we al weer de derde editie van de bodyLIFE Innovatie Award, welke we tijdens een spectaculaire show op zondagavond 21 mei in Studio's Aalsmeer zullen uitreiken. De uitreiking van de bodyLIFE Innovatie Award 2017 is dit jaar een onderdeel van de Dutch Fitness Awards, de opvolger van de succesvolle Fitnessclub van het Jaar Verkiezing en de Beste Personal Trainer van het Jaar Verkiezing.
Tijdens de Award uitreiking wordt u getrakteerd op de Brooklyn Nights Show geproduceerd door Frank Wentink en Marc Forno (bekend van Sterren Dansen op het IJs, So You Wanna Be a Popstar en Dancing Queen). In totaal is er plek voor 800 bezoekers. Het belooft dus met recht hét event voor de fitnessbranche te worden waarbij Fitnessclubs, Personal Trainers en leveranciers allemaal samen komen met gegarandeerd topentertainment en een fantastische afterparty met geweldige netwerkmogelijkheden! (Voor meer informatie over de Award uitreiking klik hier)
 
Inschrijving en verloop van de bodyLIFE Innovatie Award 2017:
  • De inschrijving loopt van 1 t/m 31 maart 2017. 
  • Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Deze dient u vóór 31 maart ingevuld retour te sturen naar jordey@vanmunstermedia.nl
  • Vanaf 1 april t/m 30 april kan het publiek online haar stem uitbrengen op alle genomineerden via de website www.bodylifeinnovatieaward.nl
  • De top 10 genomineerden die de meeste stemmen hebben ontvangen van het publiek gaan door naar de vakjuryronde, waarbij men het genomineerde product/concept in vijf minuten moet presenteren aan de vakjury. De vakjurydag vindt plaats in de eerste helft van mei. Alle juryleden (5 totaal) hebben 1 wildcard om een product/concept alsnog te nomineren voor de vakjurydag indien deze de top 10 niet heeft gehaald.
  • De prijsuitreiking vindt plaats op zondagavond 21 mei 2017 in Studio’s Aalsmeer als onderdeel van de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 
 
Criteria en inschrijfkosten
  • Wij hanteren het criterium dat het product of concept van nominatie in de periode van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 voor de Nederlandse markt beschikbaar moet zijn gekomen voor deelname aan deze editie van de bodyLIFE Innovatie Award.
  • De kosten voor inschrijving bedragen € 75,-. Dit om de onkosten te dekken die gemaakt worden voor de organisatie van bodyLIFE Innovatie Award. Je product/concept wordt hierbij opgenomen op de website www.bodylifeinnovatieaward.nl voor de online voting door het publiek in de maand april. Middels meerdere nieuwsbrieven en in de print editie van bodyLIFE zullen wij alle genomineerden onder de aandacht brengen bij onze lezers en hen oproepen om te stemmen. Indien u tot de top 10 behoort gekozen door het publiek, dan mag u tevens uw product presenteren aan de jury tijdens de vakjurydag bestaande uit ondernemers uit de branche.    
  • U ontvangt twee toegangskaarten voor de Award uitreiking op 21 mei in Studio’s Aalsmeer (t.w.v. € 49,- per stuk)
  
Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met Jordey de Joode op T 024 – 373 2585 of jordey@vanmunstermedia.nl

We kijken er naar uit om er samen met u weer een mooie editie van te maken en moge de beste winnen! 

 
Meest recente artikelen