14 april 2017

Publieksronde bodyLIFE Innovatie Award 2017 van start

14 april 2017
Na twee succesvolle voorgaande edities gaan we ook dit jaar weer op zoek naar het meest vernieuwende product, concept of programma in de fitnessbranche van het afgelopen jaar.

Met ingang van 10 april is de publieksronde van de bodyLIFE Innovatie Award 2017 van start gegaan. U kunt vanaf nu stemmen op uw favoriete product, concept of programma voor 2017 via de website www.bodylifeinnovatieaward.nl.

Stemmen voor de bodyLIFE Innovatie Award kan tot en met zondag 30 april.

De 10 genomineerden die de meeste stemmen in de publieksronde krijgen gaan door naar de vakjuryronde, welke op dinsdag 2 mei plaatsvind.

Op zondagavond 21 mei zullen de winnaars bekend worden gemaakt tijdens de Dutch Fitness Awards in Studio's Aalsmeer. Ga voor meer informatie over de award uitreiking naar www.dutchfitnessawards.nl of bezoek onze website www.bodylifeinnovatieaward.nl


Over de bodyLIFE Innovatie Award
bodyLIFE is al bijna 30 jaar (sedert 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en sinds 2014 in India en binnenkort zelfs ook in China.

In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al 15 jaar een begrip. Het werd dan ook hoog tijd dat dit initiatief ook in Nederland navolging ging krijgen. In 2015 beleefde de bodyLIFE Innovatie Award haar primeur in Nederland, met als winnaar Pixformance en vorig jaar was de winnaar FunXtion Interactive. Dit jaar beleven we al weer de derde editie van de bodyLIFE Innovatie Award.

De fitnessbranche is volop in beweging en barst van de nieuwe producten, concepten en programma's om mensen duurzaam aan een gezonde leefstijl te helpen. Als professioneel vakblad juichen wij innovatie in de branche uiteraard van harte toe en willen wij met de body•LIFE Innovatie Award een podium bieden om innovatie en slim ondernemerschap te belonen.

Verloop van de bodyLIFE Innovatie Award 2017
  • Via de website www.bodylifeinnovatieaward.nl kan er door het publiek nog tot en met zondag 30 april gestemd worden op de genomineerden voor 2017. 
  • De 10 genomineerden die de meeste stemmen ontvangen tijdens de online voting door het publiek gaan door naar de vakjuryronde, waarbij de kandidaten zich moeten presenteren aan een vijfkoppige vakjury. Alle juryleden beschikken tevens over één wildcard, waarmee ze een genonimeerde die buiten de top 10 is gevallen alsnog kunnen meenemen naar de vakjuryronde.
  • Tijdens de vakjuryronde, welke dinsdag 2 mei plaatsvind, moeten de kandidaten zich in vijf minuten presenteren aan de jury. Op basis van deze presentaties bepaalt de vakjury de uiteindelijke winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award 2017

De vakjury van de bodyLIFE Innovatie Award 2017 bestaat dit jaar uit:
Award uitreiking
De prijsuitreiking van de bodyLIFE Innovatie Award vind plaats op zondagavond 21 mei 2017 in Studio’s Aalsmeer als onderdeel van de uitreiking van de Dutch Fitness Awards voor beste Fitnessclub van het Jaar en Beste Personal Trainer van het jaar. Voor meer informatie over de Dutch Fitness Awards en de Award show van zondagavond 21 mei ga naar www.dutchfitnessawards.nl.

 
Bedrijf

bodyLIFE Innovatie Award

Laatste artikelen van dit bedrijf