7 august 2017

Sportcentrum ter overname aangeboden

7 august 2017
Een fitnesscentrum van ca. 200 m², onderdeel uitmakende van een groter complex, gelegen in middelgrote plaats in de provincie Noord-Holland. Bovendien uitstekend bereikbaar en meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

Met veel aandacht voor de leden en deskundigheid van het vak fitness hebben de huidige eigenaren hun bedrijf opgebouwd tot een uiterst succesvolle onderneming. Niettemin hebben zij besloten om de zaak te verkopen en een andere uitdaging aan te gaan.

Bedrijfseconomisch kunnen zij uitstekend en stabiele cijfers laten zien. Het betreft hier een overname op basis van een activa/passiva-transactie (inventaris/goodwill), waar een behoorlijk eigen vermogen aanwezig dient te zijn.

Wij zijn op zoek naar (jonge) ondernemers, die bekend zijn met de branche en het vak, kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid naar de klant als uitgangspunt hebben in het uitoefenen van hun (toekomstige) bedrijf. Verder moeten zij over voldoende eigen middelen beschikken om een dergelijke overname te kunnen doen.

Voor meer informatie: www.stuytenpartners.nl (projectnummer NL17104)

 
Meest recente artikelen