6 jaar geleden

Greinwalder breidt uit met specialist voor Airpressure Bodyforming

6 jaar geleden
Als gevolg van de blijvende belangstelling voor het Slim Belly en Slim Legs concept heeft Greinwalder & Partner een nieuwe marketingspecialist aangetrokken. Per 1 juli jl. is Rhodi Klaring in dienst getreden en vervult zij de rol van projectleider en consultant in Nederland en België.

Rhodi is geen onbekende in de branche. In de vroege jaren van Fitness First is zij werkzaam geweest als Club General Manager met 2 vestigingen in Den Haag. Daarna volgden diverse leidinggevende- en marketinggerelateerde functies in de Leisure- en Wintersportbranche. Rhodi keerde terug in de fitnesswereld in een managementfunctie bij SnowWorld Healthclub. Hier heeft zij o.a. bijgedragen aan de herpositionering van imago en huisstijl van de Premiumclub in Zoetermeer.

Rhodi vindt het een uitdaging om nu voor de B2B-kant van de markt te gaan werken. “De Fitness- en Wellnessbranche kent een interessante dynamiek met alle ontwikkelingen die er zijn. Ondanks de zogenaamde ‘verdringingsmarkt’ is er nog veel te bereiken voor ondernemers. De inzet van Slim Belly/Slim Legs kan een belangrijke rol spelen voor clubs die zich positioneren als afslankspecialist. Het is bij uitstek een concept wat gebruikt kan worden om ondernemersdoelstellingen te realiseren. Ik kijk ernaar uit om clubs te begeleiden met advies op maat zodat ze zich verder door kunnen ontwikkelen.”

Naast de advisering over marketingpositie en strategische mogelijkheden zal Rhodi zich ook gaan bezighouden met de opzet en uitvoering van B2B scholingsprogramma’s op het gebied van Airpressure Bodyforming.

Met deze stap zal Greinwalder & Partner zich nog sterker profileren als de marktleider en totaalaanbieder op het gebied van marketing voor de fitnessbranche.

Voor een afspraak met Rhodi Klaring kunt u contact opnemen via rhodi.klaring@greinwalder.com.


Over Greinwalder & Partner Consulting | Marketing
Meer dan 1.000 fitnessondernemers vertrouwen op de expertise van de wereld marktleider op gebied van marketing en consulting.
www.greinwalder.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Stella Schinnerl