5 october 2017

Keiser Europe opent nieuw bedrijfspand in Grubbenvorst

5 october 2017

Op 22 september vond bij Keiser Europe in Grubbenvorst de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand plaats. Deze opening werd vooraf gegaan door een open dag voor alle relaties. Na de opening vond voor genodigden de afterparty plaats in een gedeelte van de bedrijfshal die speciaal hiervoor was omgetoverd compleet met DJ, foodtruck en complete bar.

De officiële opening werd verricht door Dennis Keiser (oprichter en President van Keiser Corporation in USA) die samen met Marc Peters en Eveline Peters Laarakker 3 vlaggen voor de gevel plaatsten.

Het nieuwe bedrijfspand van Keiser heeft naast kantoorruimtes een magazijn van 750 m2 en een showroom van 140 m2. Het magazijn is voorzien van een productiestraat voor het assembleren van de cardio-apparatuur.

In de showroom staat naast alle krachtapparatuur (waaronder pneumatisch Rack met platform, Runner, Squat etc) een indoor cycling opstelling waarbij de nieuwste ontwikkelingen getoond worden op het gebied van powermeting, werken met FTP en multimediale toepassingen waaronder apps en virtuele toepassingen. Keiser constateert een behoorlijke opleving in Indoor Cycling door allerlei nieuwe toepassingen. Ook is de showroom voorzien van een douchegelegenheid en een comfortabele keuken, zodat gasten alle tijd, ruimte en gelegenheid hebben om op hun gemak alles te testen en uit te proberen onder het genot van een stuk Limburgse vlaai of een verzorgde lunch.

Bekijk de bedrijfsvideo van Keiser Europe hier.
 

Meest recente artikelen