6 jaar geleden

Snap Fitness 24/7 Tilburg Open

6 jaar geleden

De 1e franchiseclub van Snap Fitness in Nederland opende afgelopen weekend haar deuren in Tilburg. Een investeringsgroep heeft de intentie om 4 clubs te starten en begint haar sportieve avontuur in een mooi pand tegenover treinstation Reeshof in Tilburg.

Een casco ruimte is daar in 6 weken omgeturnd naar een moderne fitness club. Veel inwoners van de wijk De Reeshof hebben deze club al ontdekt en staan te popelen om aan de slag te gaan op de nieuwste Matrix fitnessapparatuur. Zondag a.s. ontvangen zij hun toegangspas waarmee zij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunnen sporten.

Persoonlijk contact, goede begeleiding en veilig sporten staan hoog in het vaandel bij Snap Fitness Tilburg. Snap Fitness biedt haar leden flexibele abonnementen en upgrades die aangepast kunnen worden aan ieders wensen. Via de Snap Fitness app worden trainingsschema’s en progressie bij gehouden. Daarnaast geeft de lidmaatschapspas toegang tot alle Snap Fitness vestigingen wereldwijd.

Snap Fitness is een snel groeiende franchise formule. Wereldwijd heeft de van origine Amerikaanse organisatie ruim 2000 fitnesscentra en 2 miljoen klanten. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt het 24/7 fitness concept uitgerold in de Benelux, waar inmiddels vier goed draaiende clubs zijn gevestigd. Naar verwachting openen er dit jaar nog twee clubs in België en er zijn al overeenkomsten getekend voor een verdere uitrol in 2018.

Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: www.snapfitness.nl/tilburg


 
Meest recente artikelen