1 november 2017

TRIBE TEAM TRAINING start in Brussel en Oudenaarde

1 november 2017

Hét Small Group Training concept van 2017 breidt zijn locaties weer uit in Belgie. Symbio Sport Center in Brussel en The Flow Fitness in Oudenaarde starten van november 2017 met TRIBE FIT.

Beide centra werken uitsluitend met exclusieve programma’s en bieden ook Personal Training aan. TRIBE Team Training is het ideale concept om de omzet te verhogen, laagdrempeliger Personal Training aan te bieden en zowel een upsell als een downsell aan te bieden aan je bestaande klanten en je nieuwe klanten.

De reden dat ze gekozen hebben voor TRIBE Team Training is het 7-weekse karakter van een trainingsseizoen waarbij klanten middels progressieve programmering gegarandeerd sneller, fitter en sterker worden. En door de Fitness Assessments die ieder seizoen plaatsvinden is deze verbetering van fitheid, kracht en snelheid ook objectief meetbaar.

Daarnaast biedt TRIBE Team Training ook de mogelijkheid om exclusief in jouw marktgebied te opereren met het door jouw gekozen programma. Niet bij ieder Fitnesscentrum of Personal Trainer te volgen, maar een gebiedsbescherming van een straal van 4km om je locatie heen.

TRIBE TEAM TRAINING is het exclusieve concept waarbij Commitment, Aandacht, Resultaat en Kwaliteit voorop staat. Iedere training is anders en progressief geprogrammeerd in een seizoen en het is een extra verdienmodel voor zowel Fitnessclubs als Personal Trainers doordat klanten tussen de €10 en €15 per training betalen.

Andere locaties waar TRIBE Team Training draait zijn de regio Utrecht en Limburg. Wil jij ook een regio exclusief draaien of meer informatie, mail dan naar info@viprbenelux.com of kijk op de website: www.tribeteamtraining.nl.

Meest recente artikelen