Nieuws

20-11-2017 21:48

Snap Fitness Benelux zet voet aan de grond in West-Vlaanderen

Snap Fitness Benelux breidt verder uit in België. In Ingelmunster (West-Vlaanderen) is de verbouwing gestart van het pand aan de Bruggestraat. Het pand bevindt zich op een mooie locatie omringd door diverse ondernemingen en met veel parkeerruimte. Begin 2018 opent Snap Fitness Ingelmunster haar deuren met franchisenemer Kurt Vandevoorde aan het roer.

In het schitterende pand aan de Bruggestraat in Ingelmunster wordt een Snap Fitness 24/7 vestiging van ruim 500m² gerealiseerd met een compleet aanbod van fitnessactiviteiten. Kurt Vandevoorde, zelf fanatiek sporter, maakt zijn droom waar en volgt zijn passie: “Het belang van bewegen is groot, ik wil graag een bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij in Ingelmunster en omgeving”.
Snap Fitness Ingelmunster is zeker niet de laatste Snap Fitness 24/7 vestiging die de deuren opent in 2018. Met diverse partijen zijn gesprekken voor een verdere uitrol in zowel Nederland als België.

Ook partner worden? Kijk voor meer informatie op   www.snapfitness.be/franchisenemer-worden of neem contact op via franchise@snapfitness.be