Nieuws

25-01-2018 17:00

Solid Sound Convention is iets wat je beleefd moet hebben!

Solid Sound is sinds 1998 de grootste en mooiste eendaagse fitness conventie van Europa. De laatste jaren zie je een verschuiving in aanbod. Het begon als freestyle groepsles conventie, met veel sfeer, lichtshows, live muziek en Dj’s. Deze lessen volgen is meer een beleving dan een les.Dit is nog steeds zo, alleen zijn de freestyle lessen al jaren geleden aangevuld met de lessen van ClubJoy. Solid Sound Convention is anno 2018 dan ook een officiële kwartaal meeting van ClubJoy. AALO opleidingen, mede organisator van het eerste uur, merkt deze verandering ook. Vandaag de dag levert AALO niet alleen top presenters voor de freestyle groepslessen, zoals Lars Schuijling en Janneke Bakker, maar ook Yin Yoga workshops. Best gedurfd om een volledige ‘rust’ les te geven tussen al dat muziek geweld.

Ook zijn Functional Training workouts alweer vijf jaar gangbaar tijdens het Solid Sound-event. Dit jaar zal AALO een workout Kettlebell Training organiseren, iets wat een aantal jaar geleden ondenkbaar was op een Solid Sound Convention. Deze workout wordt gegeven door Kettlebell-goeroes Roel en Jorden.

Sinds drie jaar worden er ook lezingen gegeven. Deze editie levert AALO zijn bijdrage met lezingen over ‘Duurzame sportvoeding’, ‘Meten is weten’ en ‘Train the invisible’. De AALO Master Trainers die deze lezingen verzorgen zijn Sandra Buijing (sportdiëtist bij onder andere Feyenoord), Daniel van Leeuwen (embedded scientist bij de atletiek unie) en Virgil Spier (voormalig Olympisch top atleet). Een bezoek is het meer dan waard, de Solid Sound Convention is iets wat je beleefd moet hebben!

Voor meer informatie: www.solidsoundconvention.nlwww.aalo.nl