Nieuws

30-01-2018 18:53

Kennis vergroten over de werking van het menselijk lichaam met ExercitiumExercitium is een opleidingscursus voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen de personal training. Of je al personal trainer bent en graag meer wil leren, of je bent een fysiotherapeut die graag gerichter met patiënten wil kunnen trainen. Exercitium vergroot je kennis over de werking van het menselijk lichaam en leert je bovendien om maatwerk te leveren aan je klanten.

Wat & Waarom

Omdat een personal trainer deels verantwoordelijk is voor de gezondheid van zijn of haar klanten, is het belangrijk om er voor te zorgen dat de kwaliteit van trainers in Nederland hoog is. Daarom hebben wij Exercitium in het leven geroepen: een cursus ter aanvulling op huidige opleidingen op het gebied van fysiologie en training. Door een cursus te ontwikkelen waarvoor enige basiskennis is vereist, kunnen we dieper op de stof ingaan en trainers naar een hoger niveau brengen dan de meeste bestaande cursussen.

Exercitium is een opleidingscursus voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen de personal training. Of je al personal trainer bent en graag meer wil leren, of een fysiotherapeut die graag gerichter met patiënten wil kunnen trainen. Exercitium vergroot je kennis over de werking van het menselijk lichaam en leert je bovendien om maatwerk te leveren aan je klanten. Deze module gaat dieper in op belangrijke onderwerpen met betrekking tot fysiologie en training en de toepassing van theoretische principes in de praktijk. Daarnaast leer je hoe je resultaten kunt bijhouden en klanten kunt begeleiden gedurende het trainingstraject. Met behulp van zelf ontwikkeld lesmateriaal en vijf lesdagen plus een examen, helpen wij jou om je skills als personal trainer te vergroten.

Waar & Wanneer

De eerste cursus gaat op 11 maart 2018 van start en vindt plaats bij Soda Bodyfit in Amsterdam. Ben je eigenaar van een sportschool, personal training studio of fysiotherapie praktijk en wil je de kwaliteit van de trainingen binnen jouw bedrijf verhogen? Dan ben je bij Soda Bodyfit aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om ons in te huren om jouw personeel op te leiden.
Bezoek onze website voor meer informatie over de cursus en inschrijving: www.exercitium.sodabodyfit.nl