Nieuws

05-02-2018 10:30

eGym Trainer App Event

Voor alle ondernemers, instructeurs en personal trainers die werken met de eGym Trainer App: goed nieuws!

Matrix Fitness  - exclusief distributeur van eGym - organiseert op vrijdag 9 maart aanstaande in Ridderkerk het eerste interactieve eGym Trainer App-Event van 2018. Bedoeld voor iedereen die bekend of minder bekend is met de eGym Trainer App om tijdens dit event bestaande én nieuwe mogelijkheden van de App te ervaren. Na het event ben je in staat de leden in je club nog beter te begeleiden met behulp van de Trainer App.

Komt 9 maart je niet goed uit of is Ridderkerk logistiek gezien niet handig? Dit eGym Trainer App-event vindt behalve in Ridderkerk dit jaar ook plaats op twee andere locaties in Nederland, namelijk  in Zwolle op 29 mei en in Eindhoven op 29 augustus.

Geef je op voor één van de bovenstaande data via marketing@matrixfitness.nl of bel +31 (0) 30 24 45 435. Per club zijn er 2 plekken beschikbaar en deelname is kosteloos.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom eGym? Like de eGym Benelux pagina op Facebook of abonneer je op de Matrix nieuwsbrief via matrixmembers.nl