6 jaar geleden

Nieuwe General Manager Start2Move

Start2move
Opleidingscentrum Fitness, Health & Sport
6 jaar geleden
Wij zijn blij en trots te kunnen meedelen dat Michel Looye vanaf 16 april het team van Start2Move komt versterken en aan de slag zal gaan als General Manager! In deze nieuwe functie zal Michel een belangrijke rol gaan krijgen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Jelmer Siemons (eigenaar Start2Move): "Met de aanstelling van Michel verwachten we de volgende stap te kunnen zetten in onze ambitie het meest toonaangevende, particuliere opleidingscentrum te worden in de sport-, fitness- en healthbranche. Wij hopen -met de expertise en ervaring van Michel- ons aanbod aan praktijkgerichte opleidingen en cursussen (nog) verder te kunnen gaan uitbreiden en verdere invulling te kunnen gaan geven aan onze missie om de cursisten van Start2Move letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen (en houden!) op weg naar een succesvolle carrière".

Michel Looye
Michel is geen onbekende in de branche. De afgelopen jaren is hij de drijvende kracht geweest bij AALO opleidingen. Het ondernemen zit Michel in het bloed en hij staat bovendien open voor nieuwe ideeën en innovaties, iets wat uitstekend past bij Start2Move. Het leuke is dat hij de fitness- en opleidingsbranche vanuit diverse kanten heeft ervaren. Zo heeft hij ooit het bedrijfsleven verlaten om van zijn hobby zijn beroep te maken en is hij zelf cursist geweest bij diverse opleidingsinstituten in de fitnessbranche. Daarna heeft Michel jaren gewerkt als master trainer, docent, productontwikkelaar en de afgelopen 7 jaar als general manager.
 
“Start2Move staat al jaren op mijn vizier, ik heb bewondering hoe deze organisatie in zeer korte tijd zichzelf zo op de ‘fitness- opleiderskaart’ heeft weten te zetten en daarbij niet alleen de passie voor het vak uitstraalt, maar ook nog eens in staat is om echt kwaliteit te bieden. Vanwege het wederzijds respect en toch ook door mijn nieuwsgierigheid, hebben Jelmer en ik een aantal keer een kop koffie gedronken. Tijdens onze gesprekken voelde ik letterlijk de passie en de drive achter Start2Move. Jelmer heeft een heldere visie over het vak fitness, in de breedste zin van het woord en hij weet heel duidelijk waar hij naar toe wil met Start2Move. Door deze gesprekken werd ik steeds enthousiaster en raakte ik langzamerhand ‘besmet’ met het Start2Move virus. Het kon wat mij betreft dan ook niet uitblijven dat ik iets voor deze organisatie wilde betekenen. Toen bleek dat Jelmer dezelfde gedachtes had, stond niets meer in de weg om een samenwerking aan te gaan”.  Aldus Michel Looye

Wij wensen Michel heel veel succes met zijn nieuwe baan!

Team Start2Move

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Start2move