5 jaar geleden

GymCreators distributeur van Xebex-apparatuur in de Benelux

5 jaar geleden
Het Venlose bedrijf GymCreators is vanaf begin dit jaar de agent voor Xebex Fitness. De Taiwanese leverancier van hoogwaardige en robuuste fitnessapparatuur verovert zo verder de fitnessmarkt.

Het Taiwanese bedrijf is 30 jaar geleden opgericht en is actief in méér dan 40 landen. De hoogwaardige apparatuur van Xebex staat bekend om zijn betaalbaarheid, stevigheid en duurzaamheid.

Unieke kans
Het voeren van het agentschap is voor GymCreators een unieke kans, legt mede-eigenaar Michelle Mussche uit. “Wij ondersteunen fitnessondernemers in Nederland bij het opstarten van hun bedrijf. Van inrichting tot marketing en levering van fitnessapparatuur, wij staan de ondernemer overal in bij.”

“Als toevoeging aan onze dienstverlening zochten we een eigen leverancier van fitnessapparatuur. Als wij nieuwe fitnessondernemers bijstaan bieden wij in de package de apparatuur van Xebex aan. Daarnaast kan iedereen via ons Xebex-fitnessapparatuur bestellen.”

Xebex SkiErg
Xebex heeft een breed assortiment aan fitnessapparatuur. Waaronder unieke Airbikes met magnetische weerstand, Curved Treadmills, Air Rowers en de SkiErg. Michelle: “Vooral de SkiErg is geweldig. Ik verwacht er veel van. De Xebex SkiErg 2.0 is één van de beste en meest uitgebreide skisimulator die er is.”

“Hij is ontworpen om ski-gerelateerde oefeningen uit te voeren en biedt verschillende opties voor cardio-, kracht- en intervaltraining door de 16 weerstandlevels. De Xebex SkiErg is uitermate geschikt voor sportcentra, daarnaast is de ski trainer niet meer weg te denken uit Crossfit boxen.”

Op de Nederlandse website www.xebex.eu is meer informatie te vinden. Daarnaast is de apparatuur uit te proberen op diverse plaatsen in het land.

Neem voor meer informatie contact op met Michelle Mussche van Gym Creators via T 085 - 7827494 of michelle@gymcreators.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Michelle Mussche