21 august 2018

Van fastfoodparadijs naar sportpaleis

21 august 2018
In de categorie leuke berichten kwamen we in Dagblad de Limburger een grappig artikel tegen. Aan de N273, de oude Napoleonsbaan, in Kessel wordt een oud MacDonald’s filiaal omgebouwd tot een nieuwe vestiging van Anytime Fitness. Dus waar vroeger frietjes werden gebakken worden straks vooral calorieën verbrand.

De MacDonald’s op het kruispunt in Kessel was van 2001 tot 2016 open. Echter tot de snelweg A73-Zuid Venlo Roermond klaar was op de andere maasoever, kwam er veel minder verkeer over e N273. Gevolg: de Mac sloot om economische redenen en het pand stond te koop. Ondernemer Bert Hillen zag kansen voor een Anytime Fitness vestiging en heeft het pand gekocht.

Mooie kans
De vraagprijs was pakweg een half miljoen euro. Maar na wat onderhandelen is er nog wat van de prijs afgegaan. De gemeente zag wel iets in de plannen en zorgde ervoor dat de wijziging van het bestemmingsplan van horeca naar sport snel werd geregeld. De nieuwe eigenaar hoopt op ruim zevenhonderd leden na 8 maanden.

Naast de vestiging in Kessel, heeft Hillen nog drie Anytime Fitness vestigingen en is hij nog bezig met een vestiging in Venlo. Wil je weer lezen over deze unieke nieuwe fitnesslocatie? Lees dan het hele artikel op de website van Dagblad de Limburger.
Meest recente artikelen