8 october 2018

BlackBoxPublishers lanceert Fitness Trainingskaarten Volume 2

Hannah Jonker
Redacteur
8 october 2018
Twee jaar geleden heeft BlackBoxPublishers de Fitness Trainingskaarten Volume 1 in het leven geroepen. De kaarten zijn ontstaan door de vraag vanuit fitnessprofessionals. Het volgende werd namelijk geconstateerd: “het onthouden van oefeningen bij circuit training blijkt lastig te zijn voor klanten”. 

Daarnaast waren fitnessprofessionals opzoek naar een tool met als doel: klanten vaker thuis laten trainen.  Het doel van de Trainingskaarten is dan ook tweeledig:
1.    Het gebruiken van de kaarten om klanten vaker thuis, op werk of op   te laten trainen. (Personal Training tool) 
2.    De kaarten ter ondersteuning gebruiken bij in- en outdoor trainingen. 

Fitness Trainingskaarten Volume 2!
In de editie Fitness Trainingskaarten Volume 2 zijn de oefeningen meer gebaseerd op BodyWeight, waardoor het gebruik voor de klant buiten nog makkelijker is. De kaarten zijn gesorteerd op kleur. De kleuren bepalen de materialen: speedladder, mobilisers, kettlebell, bodyweight en dumbells. Op elke kaart staan er 2 foto’s (begin- en eind positie) en uitleg zodat klant precies weet wat hij/zij moet doen.

Kelby van BlackBoxPublishers: “Het doel van een fitnessprofessional is de klant begeleiden in een gezondere leefstijl. Daarbij hoort uiteindelijk ook het zelfstandig kunnen volhouden van workouts thuis en in de gym. Deze Fitness Trainingskaarten kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren.”

Nieuwsgierig? Kijk dan op: www.blackboxfitness.com/nl/publications/package-deal-fitness-trainingskaarten



 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Hannah Jonker