7 jaar geleden

24 Oktober lancering nieuw boek van De Poepdokter: ‘De Poepdokter Bakt ze bruin’

7 jaar geleden
Het eind mei verschenen boek van Nienke Tode-Gottenbos ‘De Poepdokter – Gezond van mond tot kont’ blijkt een doorslaand succes! Vanuit de lezers kwamen vele vragen om een vervolg en met name om meer recepten voor een gezonde darmflora.

Maandag 24 oktober wordt het tweede boek van Nienke gelanceerd: ‘De Poepdokter Bakt ze bruin’. Een boek met ruim 45 snelle en makkelijke recepten voor een gezonde darmflora. Van ontbijt tot dessert. Maar ook met oefeningen voor een platte buik, leuke tips en weetjes over de darmflora, enzymen, eiwitten, vetten, alternatieven voor brood, gluten, suikervangers en nog veel meer! Het voorwoord is geschreven door Wilfred en Lili Genee, auteurs van het boek ‘Vullen of voeden’. Extra bijgevoegd een voedingsdagboek om zelf bij te houden hoe goed (of juist niet) je op voedingsmiddelen reageert en vooral ook hoe je je voelt bij bepaalde voeding.

Nienke Tode-Gottenbos: "Het was bevrijdend en ook wel taboe-doorbrekend om in interviews op TV, radio en in overige media vrijuit te kunnen praten over een onderwerp dat ons allemaal aangaat, namelijk poep. In ‘De Poepdokter Bakt ze bruin’ borduur ik verder op dit onderwerp met veel recepten en nog meer informatie zodat je zelf voor een fijne omgeving van je darmbewoners kunt zorgen."

Nienke Tode-Gottenbos (1982) is darmfloratherapeut en
eigenwijs voedingsdeskundige. In haar praktijk behandelde
ze veel mensen met uiteenlopende darmproblemen. Ze blogt
als De Groene Vrouw over darmflora, voeding en gezondheid.


‘De Poepdokter Bakt ze bruin’
is vanaf 25 oktober in de boekhandel verkrijgbaar.
Prijs € 24,95.
Uitgeverij Splint Media B.V.
ISBN 978-90-824177-2-2
www.splintmedia.nl

 
Meest recente artikelen