14 october 2016

Gigi Hadid bundelt krachten met Reebok en omarmt imperfectie in #NeverPerfect movement

14 october 2016
Het half Nederlandse topmodel Gigi Hadid is het nieuwe gezicht van fitness pionier Reebok in de #PerfectNever movement van het merk. Deze beweging is een oproep tot actie aan vrouwen over de hele wereld om de schoonheid van imperfectie te vieren. Reebok stimuleert de beste versie van jezelf te zijn, inclusief die imperfecties.

Samen zullen Gigi en Reebok vrouwen uitdagen om lichamelijke conditie te gebruiken als een ontsnapping aan alle negativiteit om ons heen en juist je eigen tegenslagen en onvolkomenheden te leren accepteren. De twee willen motiveren om te kiezen voor innerlijke kracht en vastberadenheid. Dit is in lijn met de drie-punt principes van Reebok’s Delta. Dit teken, te zien in het logo, staat voor alle sociale, fysieke en mentale voordelen van fitness. 

Sporten brengt rust
Als internationaal supermodel en een leven onder de constante controle van een wereldwijd publiek van critici, is Hadid geen onbekende met de druk tot perfectie die vrouwen wordt opgelegd. Dankzij fitness vindt Hadid rust in haar leven. 
Meest recente artikelen