23 november 2016

Fitness.be organiseert 'Dansen met je klanten'

23 november 2016
Klanten aan de ene kant zijn ze uw broodwinning en dus uw waardevolste bezit. Aan de andere kant werken ze u regelmatig op de zenuwen. Ze stellen torenhoge eisen, zijn soms onredelijk en wispelturig. Misschien komt dat wel omdat ze heel andere behoeften hebben dan u denkt - en dat ze zelf denken! Wat zijn de echte wensen en verwachtingen van een klant? Hoe denkt hij over u, over uw concurrenten, over zichzelf? Als u dat weet, kunt u daarop inspelen en de klant geven wat hij werkelijk nodig heeft.

Hoe jaag je je klanten het snelst weg? Hoe draai je deze top 7 om en houd je de achterdeur van je fitnesscentrum dicht? Sterker nog, hoe kan ik de klant de marketing laten doen?

Jan Van Setten fluister u hoe u de klant voor u kan winnen, zodat zowel hij, als uzelfd plezier heeft in het samenwerken. met veel flair en humor en aan de hand van praktische voorbeelden wordt u aan het denken ( en aan het werk!) gezet. Van Setten haalt heel wat opvattingen over klanten overhoop. Hij schopt respectvol tegen heilige huisjes, gooit knuppels in het hoenderhok en geeft verwarrende eenvoudige antwoorden op prangende vragen. Na de inspirerende en interactieve lezeing kijkt u met 'Fitte' blik tegen uw klanten en uzelf aan. En gaat u met energie en nieuwe ideeën straks het nieuwe jaar tegemoet.


Datum: Vrijdag 16 december 2016

Locatie: HoGent (Campus Schoonmeersen), Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Gent

Programma: 
  • 18:30 uur: ontvangst
  • 19:00 uur: Eric Vandenabeele (Fitness.be), 'Opportuniteiten in 2017'
  • 19:30 uur: Jan van Setten, 'Dansen met je klanten'
  • 20:30 uur: Fitstop Café

Kostprijs: € 35,-

Inschrijven noodzakelijk via www.fitness.be of bevestigen via mail naar lucia@fitness.be

Lezersactie bodyLIFE:
Lezers van bodyLIFE ontvangen nu 50% korting op de entreeprijs en betalen slechts € 17,50 (ipv € 35,-). De eerste 10 lezers die zich per mail aanmelden via lucia@fitness.be mogen zelfs helemaal gratis deelnemen. Vergeet bij je aanmelding niet de actiecode 'bodyLIFE' te vermelden. 
Meest recente artikelen