23 november 2016

Magnum by Matrix

Matrix Fitness
Marketing Manager
23 november 2016
Fitnessapparatuur geschikt voor de serieuze training van een professionele atleet, maar ook zo ontwikkelt dat de beginnende sporter ermee aan de slag kan. Ontdek de Magnum Series van Matrix Fitness. Weergaloze prestaties, ongeëvenaarde duurzaamheid en uitstraling. Allemaal samen gegoten in één prestatiegerichte toestellenlijn. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Magnum Breaker Bench? Comfort, gebruikersgemak en uitstraling… Aan alles is gedacht. De haltersteun van de Breaker Bench kantelt licht naar voren waardoor deze zich direct boven de sporter bevindt. Dit bevordert een makkelijke start en vermindert de kans op (schouder)blessures. En de uit urethaan vervaardigde steunen? Die zijn veel minder gevoelig voor schade en verminderen lawaai. Wel zo prettig als er hard getraind wordt! 

Een andere krachtige topper is hetMagnum Double MEGA Rack. Perfect voor zowel Group Functional training als dynamische en traditionele krachttraining. Olympische, functionele, weerstand en small group trainingen kunnen op dit rack op legio manieren worden uitgevoerd. Het Double MEGA Rack maakt trainen dubbel zo effectief, dubbel zo leuk en is mega sociaal! 

EenAthletic Performance toestellenlijn is natuurlijk niet compleet zonder Plate Loaded apparatuur.Snel én gemakkelijk te laden met gewichten en vanaf alle kanten eenvoudig toegankelijk. En met meer dan 15 verschillende Plate Loaded toestellen is er keuze genoeg zodat jeaan de trainingsbehoeften van iedere sporter kunt voldoen. 

Meer informatie over de Magnum Series of benieuwd naar wat deze toestellenlijn voor jouw fitnesscentrum kan betekenen?
Neem contact op met Matrix Fitness via + 31 (0) 30 24 45 435 of mail naar marketing@matrixfitness.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Matrix Fitness