29 december 2016

Judoka Henk Grol en Matrix Fitness gaan samen door

29 december 2016
Matrix Fitness en judoka Henk Grol zijn sinds januari 2014 met elkaar verbonden. Beide partijen hebben besloten de sponsor verbintenis te verlengen. Vandaag werd de samenwerking officieel verlengd met de ondertekening van de nieuwe overeenkomst. Hiermee blijft fitnesstoestellen leverancier Matrix Fitness Henk de komende jaren ondersteunen.
Henk Grol gaf recentelijk aan zijn judo loopbaan te willen voort te zetten. Met de verlenging van het sponsorcontract blijft Matrix Fitness de judoka steunen in zijn sportieve ambities. De voortduring van de samenwerking is een logische stap voor beide partijen. ‘Samen sterker’ is hierbij het uitgangspunt.

Matrix is blij met én trots op de verlenging van de sponsoring. Marco Vonk, Algemeen Directeur Matrix Fitness Benelux: ‘’Henk staat voor kracht, betrouwbaarheid en doorzettingsvermogen, allemaal eigenschappen die wij ook terugzien in onze eigen organisatie. Met de verlenging van de sponsorverbintenis willen wij Henk met hetzelfde enthousiasme als de afgelopen jaren, steunen bij zijn sportambities.’’ 
Henk Grol is op zijn beurt blij dat de samenwerking wordt voortgezet. ‘’De verlenging van het sponsorcontract is een teken van continue vertrouwen vanuit Matrix. Drie jaar geleden richtte zij voor mij een hardcore gym in, een puur geschenk uit de hemel. De komende tijd zal ik daar veel tijd doorbrengen, met een andere invulling qua trainingen maar met hetzelfde doel voor ogen: een Judoka legende worden’’.


 

 
Meest recente artikelen