Meer leren over EMS training? Justfit op de FIBO 2018

Verschenen in Bodylife nummer 2 2018

Justfit maakt haar debuut op één van de grootste en meest toonaangevende sport conventies ter wereld. Justfit zal deelnemen aan de komende editie van de FIBO in Cologne. Nu is de FIBO niet geheel onbekend terrein, aangezien Justfit een nauwe samenwerking heeft met First Degree Fitness Europe.

Tekst: Peter Vader

Justfit is al sinds 2013 op de markt met draadloze EMS trainingstechnologie, fabriceert professionele pakken van zeer hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en heeft een erg gebruiksvriendelijke software ontwikkeld. Justfit EMS training is geschikt als een zelfstandig trainingsprogramma, als een aanvulling op het reguliere sportaanbod in de clubs.

EMS-training wordt in sportscholen, wellness- en schoonheidscentra, maar ook in competitieve sport en revalidatie toegepast. Topsporters gebruiken EMS naast hun training om hun kracht en snelheid te verbeteren. Fysiotherapeuten maken gebruik van EMS voor gewricht sparende spiervorming en voor gerichte rug oefeningen. Personal trainers, sportscholen en schoonheidssalons concentreren zich op de fitness- en schoonheidsaspecten: lichaamsvorming door spiervorming en katabolisme van vet, stimulatie van het metabolisme en versteviging van het bindweefsel. De Just Fit EMS gear is draadloos. Hierdoor ben je in je trainingen niet gebonden aan een vaste positie zoals bij vele andere aanbieders. Hierdoor ben je vrij om rond te lopen in de studio, gym en zelfs buiten.

De volledige lichaamstraining van EMS activeert tijdens elke samentrekking meer dan 90 procent van de spiervezels tegelijk! In tegenstelling tot conventionele krachttraining, zijn ook diepere spieren betrokken. Dat verbetert de intra- en intercellulaire coördinatie. Daarom heeft de training een veel sneller en effectiever effect dan conventionele krachttraining. Het trainingseffect met EMS-training kan achttien keer beter zijn dan met conventionele krachttraining. Terwijl de spier werkt, wordt de bloedstroom intensief gestimuleerd. De verhoogde bloedstroom heeft een positief effect op de huid en cellulitis kan effectief worden verminderd. Na de training voelt u zich ontspannen en fit. EMS-training verbetert ook de fysieke prestaties: u voelt zich flexibeler, gezonder en minder snel moe. In vergelijking met conventionele training biedt EMS de voordelen van een intensieve training in veel minder tijd.

Indien interesse om meer te leren over EMS training, Justfit en het draadloze systeem, dan maken we graag een afspraak op onze stand Hal 5.2 Booth D33.

 

FIBO Aanbieding

Profesioneel Justfit pro pakket* vanaf een investering van € 8.999,- mogelijk**.

*Het Professioneel Justfit Pro pakket bestaat uit:

- New Justfit Aura online system.

- New Justfit Aura 8 tablet software (Android, iOS).

- 1 tablet (optional colour).

- 1 stand (optional colour).

- 2 control units.

- 6 technology suits (2S, 2M, 2L).

- 24 underdress.

- 8 batteries.

- 2 chargers.

- 2 sprayers.

- 2 training manuals.

- Justfit training.

- Editable commercial and advertising material (digital too).

- End user smartphone application for Android and iOS.

* Voor meer informatie kunt u mailen naar mail@fluidrower.eu.
of ga naar www.justfitart.com/nl 

Edities