Wat ClubJoy voor u kan betekenen: Besuchen Sie uns auf FIBO?

Verschenen in Bodylife nummer 2 2018

Van 12 tot en met 15 april staat de FIBO weer op het programma. ClubJoy zal hier voor het vierde jaar op rij aanwezig zijn met een stand. In dit korte artikel geven wij u een update over wat u van ons kunt verwachten op deze beurs. Als u er bent, kom dan even bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We ontvangen u graag en zijn staan te trappelen om u bij te praten over alle ontwikkelingen die we doormaken! U kunt ons vinden in Hal 8, standnummer E46. Zien we elkaar daar?

ClubJoy Live

Wij presenteren tien Live programma's, in combinatie met tien Xpress varianten. Tezamen een portfolio van twintig work-out varianten, gemaakt voor de verschillende doelgroepen binnen uw club. De internationale trend is dat work-outs korter en intensiever gemaakt worden. Met de Xpress work-outs, van meestal dertig minuten, heeft u de mogelijkheid om op prime time uren in uw club, meer doelgroepen aan te spreken in hetzelfde time slot. Vier work-outs tussen 19:00 en 21:00 uur bieden meer trainingsopties voor een grotere doelgroep dan de traditionele twee work-outs van één uur.

De keuze voor ClubJoy Live maakt dat u als club kiest voor een concept waarmee u kwaliteit waarborgt, uw instructeurs up-to-date houdt en altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van training geïntegreerd ziet in uw work-outs. ClubJoy besteedt meer dan 120 uur (!!!) aan elke individuele work-out die ontwikkeld wordt. Elk kwartaal opnieuw.

ClubJoy Premium Membership

Nieuw in het assortiment is het ClubJoy Premium Membership. Speciaal in het leven geroepen om members juist daar te kunnen ondersteunen, waar het er nou echt toe doet: kwaliteit. Uiteraard kwaliteit binnen het groepsfitness segment, maar ook op management niveau kijken wij mee en bieden wij tools die onze members direct kunnen toepassen. ClubJoy Premium is next level! Is uw club ook klaar voor de toekomst?

ClubJoy Virtual

Inmiddels bedient ClubJoy al meer dan 100 stand-alone clubs met ClubJoy Virtual. ClubJoy Virtual kent twee hoofdproducten:

1) ClubJoy Virtual Cycling Routes;

2) ClubJoy Virtual Multi Functional.

Met name op het gebied van Multi Functional gaat het bijzonder hard. Met een pakket van 22 verschillende work-out varianten - in het Nederlands - creëert u de mogelijkheid voor uw club om uw groepsleszaal elk uur van de dag te laten renderen.

Op het moment dat u meerdere facetten boeiend vindt, dan is het zeker de moeite waard om verdere verdieping te zoeken. De investering in een Multi Functional Virtual Fitness ruimte valt mee!

ClubJoy al vijftien jaar in de markt

ClubJoy bestaat vijftien jaar in 2018. Om dat te vieren organiseert ClubJoy een groots event op 16 november 2018. Het zal een combinatie worden van een management event met topsprekers, lekker eten en een goede borrel, netwerken met collega's en een topfeest in de avond. Blijven slapen en de volgende ochtend vertrekken kan ook, als dat wenselijk is. ClubJoy wil eenieder die het bedrijf een warm hart toedraagt bedanken voor het gestelde vertrouwen en is bijzonder trots op wat er in de afgelopen vijftien jaar is neergezet! Daarbij verheugen we ons op alles wat nog voor ons ligt.

Zes nieuwe work-outs beschikbaar voor ClubJoy Virtual vanaf april

ClubJoy heeft op basis van gebruiksgegevens binnen ClubJoy Virtual zes nieuwe korte virtual fitness work-outs ontwikkeld. Deze zullen in Q2 beschikbaar zijn voor onze leden. Daarmee gaat het aantal verschillende work-outs in de On Demand Media player naar 28 (!!!). Alle nieuwe work-outs hebben een duur van maximaal 15 minuten en daarmee bedienen wij verschillende doelgroepen: Body & Mind - Yoga - HIIT - Core - Shape. De officiële namen zullen wij snel bekend maken. Mooi om te weten is dat wij deze work-outs zonder extra kosten voor onze leden beschikbaar zullen stellen!

New Product Release 16-11-2018!

De fitnessmarkt is behoorlijk in beweging. De eerste grote bedreiging voor de mainstream clubs waren de grote budget aanbieders. Toen kwamen de gespecialiseerde clubs. Neem bijvoorbeeld Crossfit, bootcamp, yoga boutiques, HIIT-boutiques en PT-studio's met een high-end propositie. En recent is daar ook de bedreiging bijgekomen van online fitness. De boodschap van deze formules is: "Blijf maar thuis en sport online wanneer het u uitkomt!".

ClubJoy gelooft niet dat er een bijzonder grote doelgroep bestaat die gemotiveerd is om fit te worden - of te blijven - door thuis te trainen. ClubJoy gelooft in de koppeling van producten met werkelijk klantencontact. Echter hebben we lang nagedacht over de combinatie on- en offline. Leden kunnen onze lessen volgen door:

1) te sporten in groepslessen op gezette tijden, onder begeleiding van een instructeur;

2) te sporten op dezelfde sportclub, maar dan wanneer het hen uitkomt in virtual work-outs.

3) Deze vertellen we pas op 16-11-2018? Wat nu, als we u alvast vertellen dat we de mogelijkheid voor uw leden hebben gecreëerd om - als zij lid zijn van uw club - 24/7 toegang te kunnen krijgen tot hun favoriete work-outs? Hebben we uw aandacht?

Meet our new team members: Hans Muench, Jeffrey Vesters en Niki de Wert

ClubJoy heeft twee nieuwe accountmanagers aangesteld per 1 januari 2018: Niki de Wert en Jeffrey Vesters. Wellicht heeft u één van hen al wel ontmoet. Zij zullen ook aanwezig zijn op FIBO, een kans om kennis te maken dus! Tevens zal Hans Muench, internationaal Sales Agent voor ClubJoy en voormalig Director van IHRSA Europe, aanwezig zijn op onze stand.

Al met al redenen genoeg om ons te komen bezoeken voor een kop koffie, een goed gesprek, of een goede grap. Wij zijn er klaar voor om u te mogen ontvangen op FIBO. Wij hebben er zin in, tot dan!!

Benieuwd wat ClubJoy voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek dan de ClubJoy stand in hal 8 E46 tijdens de FIBO op 12 tot en met 15 april in Keulen. Bezoekt u ons niet, maar wenst u wel meer informatie, stuurt u dan een mail naar info@clubjoy.nl.

Waarom starten met ClubJoy Virtual?

1) Afscheid nemen van daluren in uw groepsleszaal.

2) De groepsles gaat altijd door. Het is een conceptuele back-up. U hoeft nooit meer nee te verkopen.

3) Aanvullende korte work-outs voor alle leden met behulp van een On Demand Media Player.

4) Virtual work-outs dienen als doorgeefluik. Het creëert een opstap naar meer deelname aan live lessen.

5) Met de invoering van ClubJoy Virtual kunt u een nieuwe beleving creëren door Live en Virtual met elkaar te combineren.

Niki de Wert

Jeffrey Vesters

Hans Muench

Voor meer informatie: www.clubjoy.nl

Edities