Nomineer jullie zelf nu bij de Dutch Fitness Awards

Verschenen in Bodylife nummer 2 2018


Personal Trainers en Fitnessclubs kunnen zich nu (gratis) aanmelden voor de Dutch Fitness Awards via www.dutchfitnessawards.nl. Vanaf 26 maart kan er tot en met 10 mei op jullie gestemd worden. In iedere gemeente van Nederland zijn er titels te winnen.

Alle Personal Trainers en Fitnessclubs die gemeentewinnaar worden, kunnen zich laten huldigen bij de Award Show op zondag 3 juni in Gorinchem. Katja Schuurman staat daar klaar om samen met de winnaars en hun Award op de foto te gaan. Zangeres Maan treedt op, Kim Kotter presenteert, Miss Nederland is van de partij, Valerio Zeno reikt een Award uit en draait op de afterparty.

Oproep van Katja Schuurman

Bekijk op www.dutchfitnessawards.nl/veriezing de video van 1 minuut waar in Katja Schuurman uitlegt waarom jullie je nu moeten nomineren.

Vakjury Awards los gekoppeld van publieksjury

Zowel voor fitnessclubs als Personal Trainers is een aparte vakjury samengesteld. Rondom de verschijningsdatum van dit magazine staan de namen van de vakjuryleden op de website. "Voorgaande jaren was er ook een vakjury. Echter, die konden alleen jureren als een fitnessclub of personal trainer provinciewinnaar was geworden. Die koppeling met een publiekstitel laten we bij deze editie voor het eerst los. Wel moet een fitnessclub minimaal 30 stemmen behaald hebben van het publiek, om in aanmerking te komen voor een beoordeling van de vakjury. Want er moet natuurlijk wel draagvlak zijn bij het publiek," aldus Wilfred Romijn van het organiserende Vote Company.

Aanmelden voor de vakjury kan via het nominatieformulier op www.dutchfitnessawards.nl/nomineren

Award Show met Maan, Kim Kotter en Valerio Zeno

De Award Show vindt plaats op zondag 3 juni in Gorinchem en wordt gepresenteerd door voormalig Miss Nederland Universe Kim Kotter. Maan komt optreden en de afterparty wordt verzorgd door DJ Phalerieau (Valerio Zeno) & MC Aleinde Lon. De laatste jaren was de Award Uitreiking bomvol en uitverkocht. In 2017 waren in Studio's Aalsmeer zo'n 800 fitnessprofessionals aanwezig. De verwachting is dat dit aantal bij deze editie overtroffen wordt.

Matrix, Brand New Day en E-pass Online nieuwe partners bij verkiezing
De Dutch Fitness Awards worden georganiseerd door het onafhankelijke Vote Company. De Verkiezing wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met bodyLIFE Magazine en Personal-Trainer.nl. Recent zijn ook Matrix en E-pass Online als nieuwe partners toegetreden. Matrix wordt specifiek naamgever van de categorie Fitnessclubs. "We zijn blij met de toetreding van deze nieuwe partners. De verkiezing maakt ieder jaar flinke stappen voorwaarts en voegt echt waarde toe voor deelnemende fitnessclubs en personal trainers. Onze bestaande en nieuwe partners schatten dat op waarde," aldus Wilfred Romijn.

Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen zich nu gratis voor hun gemeente aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl/nomineren




 
Edities