- Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2014

Les Mills organiseert ONE

Op zaterdag 7 juni 2014 organiseert Les Mills in samenwerking met Reebok in de Ziggo Dome in Amsterdam het gaafste fitness evenement dat ooit in de Benelux heeft plaatsgevonden: ONE. Op de Les Mills kwartaalworkshops in Q1 is de eerste informatie over ONE al verspreid. Sinds 1 maart is het mogelijk om je in te schrijven voor ONE, via www.thisisone.nl. Het evenement is toegankelijk voor iedereen die een uniek, sportief evenement wil beleven: dus naast instructeurs kunnen ook bijvoorbeeld leden van fitnessclubs deelnemen.

There can be only ONE… Be there!

Bewegen met ìts my life

Ben je fitnessondernemer, personal trainer, diëtist of gewichtsconsulent? Als gezondheidsprofessional is het jouw doel om mensen met hun gezondheid en leefstijl te helpen. De klanten die je hebt zijn veelal uit eigen initiatief gekomen of doorverwezen door een arts. Er is ook een grote groep mensen die vanwege allerlei structurele redenen niet in beweging komt. Dit kan zijn omdat ze geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan. Anderen vinden de drempel om daadwerkelijk te gaan sporten te groot. Herken je dit?

Voor deze groep mensen is ìts my life uitermate geschikt. ìts my life is het virtuele fitnesscentrum waarmee de deelnemer zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel hij of zij beweegt. Daarnaast worden de deelnemers gecoacht om meer te bewegen. Het wetenschappelijk onderbouwde coachingmodel bindt klanten aan je bedrijf en zorgt voor een nieuwe omzetstroom.

Meer informatie: www.intenz.nl of bel 020-426 1234.

Sponsoractie Start2move: ‘Ik loop voor Amber’

Onze zeer gewaardeerde collega Donné Popiol ontving enkele jaren geleden het trieste bericht, dat zijn dochtertje Amber een ernstige stofwisselingsziekte heeft. Deze zeldzame stofwisselingsziekte genaamd ‘de Ziekte van Alexander’, zorgt voor een geleidelijke afsterving van de hersencellen en komt slechts bij 1 op de 400.000 kinderen voor.

Al vanaf de geboorte kan een ontwikkelingsachterstand ontstaan op leeftijdsgenoten. Naarmate het kind ouder wordt ontstaan er knikken in de ontwikkeling. Dat betekent dat reeds beheerste vaardigheden zoals lopen, zitten, rollen en praten gaandeweg niet meer mogelijk zijn. Er is op dit moment geen genezing mogelijk en de levensverwachting van deze kinderen is niet hoog.

De HYPERLINK "http://www.jelte-alexander.nl/"Jelte & Alexander stichting zamelt zo veel mogelijk geld in om het onderzoek van deze vreselijke ziekte te steunen. Daarnaast wil de stichting deze ziekte meer onder de aandacht brengen in de samenleving.

Op zaterdag 14 juni gaan wij voor de 2e keer met een team van circa 20 lopers deelnemen aan het Zwolse Halve Marathon (en 4 Engelse Mijl) Festival om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Wij zouden het erg fijn vinden als je ons zou willen sponsoren. Ieder bedrag is welkom en wordt enorm gewaardeerd! Donaties kunnen worden overgemaakt op rek.nummer 32.14.14.446  t.a.v. Willeke Popiol-Veldman o.v.v. ‘Ik loop voor Amber’.

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

10.000 Kilo Challenge groot succes

Na het grote succes bij Fit Sports in Emmen geeft Sandra van de Kamp ook bij My Move in Krimpen a/d IJssel het startschot van de 10.000 Kilo Challenge! Een 100 dagen durende afslankchallenge voor het goede doel. Dit keer gaan de deelnemers de strijd met de kilo’s aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Joep. “Als het aan ons ligt dan halen we op deze manier samen met deelnemende centra zoveel mogelijk geld op voor het goede doel!” aldus initiatiefnemers Wouter Lagendijk en Puccio Marletta van Activation Group. Zowel bedrijven, bewoners en gemeente zijn zowel vanuit eigen belang als een overkoepelend belang nauw betrokken bij de challenge: sociale marketing noemen de heren dit. “Sociale marketing is de toepassing van commerciële marketing concepten en technieken om positieve maatschappelijke of sociale veranderingen te bewerkstelligen. Ook achter het programma van Bankzitter tot Topper zit een vergelijkbare filosofie”, aldus Wouter Lagendijk.

nieuws I branche actueel

body•LIFE 2I2014 I

Edities