- FitterNederland

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2014
body•LIFE Innovatie Award 2014

Op de FIBO heeft de redactie van bodyLIFE zich uitgebreid laten informeren over nieuwe productintroducties en innovaties, waarvan u in dit nummer een uitgebreid verslag leest, alsmede in onze online uitgave een video- en fotoverslag treft (www.bodylifebenelux.nl).

In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al meer dan 10 jaar een begrip. Hoog tijd dus dat Nederland nu ook eens zijn eigen awards gaat krijgen. Op de FIBO hebben we de bevestiging gehad, dat de fitnessbranche volop in beweging is en barst van de nieuwe initiatieven om mensen duurzaam aan een gezonde leefstijl te helpen. Vandaar dat ons dit een uitstekend moment leek om de bodyLIFE Innnovatie Award in Nederland te introduceren.

Hoe het werkt

Tot 1 juli kunnen producten en concepten die in 2014 nieuw gelanceerd zijn, genomineerd worden voor de bodyLIFE Innovatie Award. Dit kan door een email te sturen naar info@bodylifebenelux.nl met een (korte) toelichting waarom u vindt dat dit product en/of concept innovatief is en daarom kans zou moeten maken op deze award. Iedereen kan een product nomineren, enige voorwaarde is dat het product in 2014 op de markt is gekomen.

In de zomermaanden (juli en augustus) zal een vakjury de inzendingen beoordelen en vervolgens een top 10 samenstellen van de 10 meest innovatieve producten en concepten.

Van september tot december zal er vervolgens gestemd kunnen worden op deze top 10 door de lezers van bodyLIFE, waarna hier uiteindelijk een winnaar zal uitkomen.

Behalve stemmen, zal de vakjury ook een oordeel uitbrengen. Zowel het stemproces als het oordeel van de vakjury zal voor 50% worden meegewogen in het eindoordeel, waarna er vervolgens een definitieve winnaar uit de bus zal komen.

Eind december/begin januari zal de winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award bekend worden gemaakt, waarna hij deze eervolle titel vervolgens een jaar mag dragen.

Voor meer informatie neem contact op met:

Jordey de Joode via 024 – 373 2585 of

jordey@vanmunstermedia.nl

Al 25 jaar is bodyLIFE internationaal het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met uitgaven in behalve Nederland ook het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en nog dit jaar ook in India en China.

award I branche actueel

body•LIFE 3I2014 I

Edities