- Golfscore wordt beïnvloed door Fitness

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2013

I body•LIFE 2I2013

SunShot Tan & Beauty drink

Sunshot Tan & Beauty drink is de nieuwste rage op het gebied van bruinings- en huidverzorging tijdens het zonnen. Tegenwoordig verlangt men in een zo’n kort mogelijke tijd een maximaal bruin resultaat te behalen. Om dit op een verantwoorde manier te bereiken en daarnaast nog eens maximaal de huid te verzorgen, zijn de Tan & Beauty shots ontwikkeld. Dit kleine bruiningsdrankje zorgt voor een maximaal bruiningsresultaat op een 100% veilige manier. De combinatie van de stof beta caroteen en het UV-licht van de zonnebank of natuurlijk zonlicht zorgt voor het snel activeren van het bruiningsproces. De Sunshots geven geen onnatuurlijk zelfbruiningseffect, maar juist de toevoeging van beta caroteen en vitamine A zorgt het voor het versnellen van de natuurlijke bruining. De Sunshots doen dus niets anders dan het maximale uit de zonsessie halen voor het intensiefste bruinings resultaat. Verder verzorgen Aloe Vera, Q10 en vitamine E de conditie van de huid voor een zachte uitstraling. Daarnaast beschermt het component Acemann op een natuurlijke manier tegen huidveroudering en hydrateert het de huid van binnen uit. Actieve werkstoffen uit vitamine E zorgen naast de maximale bruining- en huidverzorging voor het minimaliseren van fijne lijntjes en geven de huid een stralende glans.Wilt u meer informatie over dit geweldig nieuwe product? Informeer bij de officiële en exclusieve importeur via onderstaande gegevens of bezoek de website van onze partner www.johnbeerens.com of via www.sunshot.nl

NEWS

Health, lifestyle &

voeding nieuws

Trainen als een professional betekent ook voeding van een professional

Elke sporter heeft wel eens momenten dat zware training zijn tol eist en dat herstel van het lichaam nodig is. Op zo’n moment is het zaak om extra vitaminen, sporenelementen en mineralen te nemen. Orthomolsport is een uitgebalanceerd voedingssupplement voor sporters. Betrouwbaar en van goede kwaliteit. Orthomolsport is het eerste drinkbare multi-voedingssupplement in Nederland voor sporters. De meest essentiële voedingsstoffen zitten in een unieke drinkflacon. In de dop van het flacon zitten vervolgens nog een tablet en een capsule. De drinkflacon is makkelijk mee te nemen, eenvoudig te openen en te gebruiken. Orthomolsport is speciaal bedoeld voor sporters die in perioden zwaar trainen, wedstrijden doen of in een herstelperiode zitten. In alle gevallen is Orthomolsport een welkome aanvulling op de reguliere voeding.Voor meer informatie: kijk op www.orthomolsport.nl en vraag een gratis proefverpakking aan om te proberen!

Geldbeloning helpt werknemers afvallen

Financiële prikkels lijken te resulteren in meer gewichtsverlies bij obese werknemers. Ook zou ‘groepsprikkeling’ meer invloed uitoefenen op het gewichtsverlies dan individuele triggers. Dit blijkt uit een onderzoek van de University of Pennsylvania. Het werd deze maand (april) gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Internal Medicine. Het onderzoek betrof 105 werknemers met een BMI tussen de dertig en de veertig. De werknemers werden willekeurig in drie groepen verdeeld. Individuen in de controlegroep kregen toegang tot het Weight-control Informatie Netwerk van het Nationaal Instituut voor Diabetes en Maag-, Darm- en Nierziekten. Tevens waren zij ingepland voor maandelijkse weegmomenten.In de tweede groep kregen individuen toegang tot dezelfde website en er werd beloofd dat zij gedurende 24 weken elke maand honderd dollar kregen als zij hun beoogde gewichtsverlies haalden. De derde groep werd verdeeld in teams van vijf personen. Elk team werd verteld dat zij maandelijks vijfhonderd dollar zouden krijgen. Het was de bedoeling dat zij dit bedrag zouden verdelen over de deelnemers van de groep die dezelfde maand hun doel met betrekking tot gewichtsverlies hadden behaald. In de derde groep vielen de deelnemers drie kilo meer af dan de werknemers in groep twee. Vergeleken met de controlegroep deden de leden van de derde groep het nog beter, zij vielen 4,5 kilogram meer af dan die in de controlegroep, in de periode van 24 weken. Dit verschil werd ook nog gehandhaafd na twaalf weken nadat de interventie gestopt was.

Effectief afvallen met TimFit

Met de maaltijden van TimFit kunt u uw leden snel en effectief laten afvallen, waarbij ´s avonds gewoon een stukje vlees of vis met groenten gegeten kan worden. Met het 5-daagse pakket van TimFit Gaatje Minder zijn uw leden weer snel op het oude gewicht. Een pakket dat bestaat uit in totaal 10 TimeFit complete uitgebalanceerde maaltijden en een boekje met o.a. smakelijke recepten t.b.v. avondmaaltijd. Dit slechts voor het bedrag van €35,00. Wilt u ook TimFit verkopen? En willen uw leden nu echt afvallen door het zeer uitgebalanceerde maar wel eenvoudige voedingspatroon van TimFit? Probeer TimFit. U hoeft geen voorraad van TimFit aan te leggen dus geen investering. Dit komt door het unieke kortingscodesysteem. Wilt u meer weten, neem contact met ons op: www.timfit.nl en www.timfit.be

Natuurlijke zoete ondersteuning

Greensweet-stevia is leverancier van suikervrije zoetmiddelen op basis van Stevia. Wij leveren aan sportscholen, afslank- en gewichtsconsulenten, diëtisten, natuurvoedingswinkels, en (zorg)instellingen. 

Greensweet-stevia biedt natuurlijke zoete ondersteuning bij een gezond dieet. Zonder toegevoegde chemicaliën en 100 % biologisch. Hét alternatief voor suiker aangezien het geen koolhydraten en calorieën bevat, geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel.

Cliënten kunnen genieten van een zoete drank, shake of dessert zonder afbreuk te doen aan het gewichtsverliesprogramma. Met enkele druppels aardbeien Greensweet Stevia maakt u een limonade van water. Met de choco maakt u van een glas melk een heerlijke chocomel zonder calorieën. Verantwoord genieten dus. Greensweet is verkrijgbaar in 11 smaken.

Wilt u meer informatie over Greensweet-stevia producten ? Voor meer informatie belt u met Caroline van der Wagt (distributeur)0655 300 700

Alle info over dit geweldige product is te vinden op de website van de importeur www.greensweet.nl

body•LIFE 2I2013 I

Edities