- Fit for free goes Alpe d’HuZes

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2013

I body•LIFE 5I2013

Nieuwe dansapp voor iPhone/iPod

Als ontwikkelaar van STEEZ, een merk van draagbare audioproducten specifiek voor dansers, kondigt Pioneer zijn nieuwe STEEZ APP aan. Met de AB Repeat-functie bijvoorbeeld kun je een bepaald stuk van een nummer opnieuw afspelen en dankzij de Tempo Control-functie pas je de afspeelsnelheid eenvoudig aan zonder van toonaard te veranderen. Zo kun je de danspassen efficiënt instuderen met muziek die op je iPhone staat. Bovendien maakt de app het mogelijk om met de iPhone-camera filmpjes van choreografieën te maken, die op te slaan en ze te synchroniseren met de muziek. Zo kunnen dansers zien of hun passen overeenkomen met de muziek. Deze app voor iPhone/iPod touch biedt dansliefhebbers de kans om hun danspassen efficiënt in te studeren. De app is gratis te downloaden in de App Store. Ga naar de STEEZ-website voor meer informatie: www.pioneer-steez.com.

NEWS

producten en

concepten

Keiser heeft zich aangesloten bij Fysio4Deel

Sinds kort is Keiser Europe (onderdeel van The Sports Company BV) aangesloten bij Fysio4Deel. Deelnemers van dit netwerk kunnen gebruik maken van exclusieve voordelen bij aangesloten partners. Keiser Europe installeert en onderhoudt alle pneumatische kracht- en cardioapparatuur van Keiser in de Benelux en Duitsland. Het succes van Keiser zit in de toepassing van luchtdrukweerstand in plaats van traditionele metalen gewichten. Hiermee kunt u op elke snelheid en bij elke weerstand op 100 gram nauwkeurig en zonder risico op blessures trainen. Of het nu gaat om fitness, krachttraining, cardiotraining of medische fitness, de pneumatische techniek stelt u in staat om betere prestaties te leveren. Keiser ontwikkelde dit revolutionaire idee al in 1978 en is sindsdien hierin ongeëvenaard. Alle apparatuur van Keiser is CE-gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge eisen voor medische toepassingen. Of het nu gaat om revalidatie na een schouderoperatie of na een knieblessure, met Keiser apparatuur oefenen uw patiënten verantwoord en veilig.

Op www.keisereurope.com vindt u de terreinen waarop we actief zijn, onze klanten en natuurlijk het complete productaanbod.

Personal trainer pakketten Start2Move

Steeds meer cursisten willen tegenwoordig opgeleid worden tot Personal Trainer. Niet verwonderlijk aangezien de vraag naar goed opgeleide Personal Trainers nog steeds toeneemt en het vak oneindig veel mogelijkheden biedt. Je helpt klanten 1-op-1 of in kleine groepen op een veilige, effectieve en uitdagende wijze hun doelstellingen te behalen. Naast een goede eigen vaardigheid en veel kennis, dient de Personal Trainer te kunnen enthousiasmeren en over goede coachingsvaardigheden te beschikken. Start2move heeft een 3-tal aantrekkelijke Personal Trainer pakketten samengesteld die een goede basis vormen voor elke (toekomstige) Personal Trainer : Personal Trainer Basis, Personal Trainer Basis+, Personal Trainer Pro. De pakketten bestaan oa. uit de erkende opleiding Fit!vak Fitnesstrainer A/B, Personal Trainer, Bootcamp Trainer en Sport en Voeding. Bij inschrijving voor 1 augustus ontvang je nu een gratis cursus Functional Trainer t.w.v. €235,- .

Kijk voor meer informatie op www.start2move.nl

Fit Sports kiest voor IVOLUTION

Arjan Timmer en Paula Timmer van Fit Sports in Emmen en Coevorden kozen afgelopen jaar vol overtuiging voor het Ivolution Sportcoach concept van Activation Group. Van Bankzitter tot Topper! Inmiddels is de club helemaal klaar, de eerste doelgroeppakketten geïntroduceerd en starten vanaf september de eerste sportcoaching lessen. "Wij willen op deze manier de sportparticipatie, retentie en gemiddelde besteding de komende jaren stelselmatig vergroten. Ook biedt het concept heel interessante doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers; van Instructeur naar Sportcoach naar Personal trainer."

De tofste KickFun artikelen

Zoals u wellicht is opgevallen als scherpzinnige ondernemer heeft KickFun een totaal nieuwe lijn gelanceerd en nieuwe huisstijl. Daarbij krijgt u ook nog als KickFun member een gratis online tool om uw groepslesregistratie in bij te houden, genaamd: KickFun Count. U hoeft dus niet meer te werken met dure software van andere ontwikkelaars. Wij hebben dit gratis voor u klaar liggen! Daarnaast heeft KickFun onlangs een webshop gelanceerd met de toffe KickFun artikelen. Neem hiervoor snel een kijkje op www.kickfunshop.com

Wenst u meer informatie over KickFun? Mail dan uw vraag en gegevens naar info@kickfun.com

Chi Coconut water breidt uit

Chi is uniek door een natuurlijke maar toegankelijke kokossmaak. Kokoswater hydrateert het lichaam sneller dan water en houdt het lichaam op een natuurlijke manier levendig en gezond. Chi is bovendien vetvrij en bevat minder calorieën dan de meeste sappen en frisdranken. Fit, gezond en duurzaam genieten zijn kernwoorden die wij zoveel mogelijk binnen onze filosofie bekrachtigen. Ons streven is een natuurlijke en smaakvolle beleving, zonder additieven als smaak- en kleurstoffen. De heerlijke Chi is er in 4 varianten in 330 ml met een handige afschroefbare dop. Chi Coconut Water, Tropical Fruits, Pineapple en Mango. Chi Coconut Water is ook in een 1 liter verpakking verkrijgbaar. Meer informatie: www.2food.nl

PK Sport Vinkeveen eerste club met Milon Care

Het Milon Cirkel concept is uitgebreid met een compleet nieuwe software. Daarmee wordt begeleiding naar een extreem hoog niveau getild. Aandacht voor die leden die het echt nodig hebben en altijd met alle actuele persoons- en trainingsgegevens bij de hand. Stelt u zich eens voor: u loopt langs een van uw leden die aan het trainen is op de Milon Cirkel. U kent haar niet, maar op uw iPad verschijnt direct haar naam, trainingsdoel, trainingsverleden, medische indicaties en overige informatie die voor u en uw collega-trainers van belang is om haar doel te bereiken. Dat is wat Milon betreft de toekomst.

En die toekomst is onlangs begonnen met de levering van de Milon Cirkel mét Milon Care software bij PK Sport in Vinkeveen. Eigenaar Peter Kinkel: “We willen ons onderscheiden op basis van kwaliteit. Met de Milon Cirkel maak je die kwaliteit concreet. Ideaal voor o.a. een oudere doelgroep waar we als branche al jaren achteraan lopen. Met de Milon Cirkel hebben we nu geen 3-sterren maar een 4-sterren club.”

Wilt u uw leden ook nog beter begeleiden en dé kwaliteitsclub van de regio worden? Neem dan contact met ons op via www.miloncirkel.com.

body•LIFE 5I2013 I

Edities