- Milon maakt het verschil bij… Tiga Health & Beauty

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2013

I body•LIFE 5I2013

Van der Heij Saunabouw dealer van Spa Modules

Spa Modules is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en vervaardigen van met name interieurelementen, gemaakt van polystyreen, voor badkamers, stoomsauna’s en wellnesscentra. De producten reeks bestaat uit douchebogen, stoombaden of hammam en banken en ligstoelen, met een concurrerende prijsstelling. Van der Heij Saunabouw is er erg trots op dat zij dit schitterende product in Nederland mag introduceren.

Meer informatie www.vanderheijsaunabouw.nl

NEWS

Business nieuws

Sistim B.V. specialist in het moderniseren van toiletruimten.

Als u overweegt om uw toiletruimten te gaan moderniseren heeft Sistim B.V. voor u een breed scala aan moderne wandsystemen. Nieuw in het programma zijn wanden van HPL sandwichpanelen met ingebouwde accessoires. Deze wanden dragen de naam saniQub en de inbouwaccessoires heten saniApps. De tussenwanden zijn 156 mm dik en kunnen aan weerszijden worden voorzien van tweevoudige toiletroldispensers, borstelgarnituren, afvalbakjes, hygiënezakjesdispensers en geurdispensers.De fabrikant Kemmlit heeft er recentelijk de prestigieuze ‘’Plus X 2013 Award’’ mee gewonnen. Vraag eens een offerte aan of laat ons meedenken in uw ontwerp.

Meer informatie: www.sistim.nl

Hidden Profits lanceert online marketing diensten in België

Hidden Profits breidt haar diensten uit naar België met o.a. de 1ste Cursus Online Fitness Marketing in België ooit. “We zien dat de Belgische fitnessbranche hier simpelweg nog niet op inspeelt”, zegt Wouter Cornelissen. ‘We beseffen dat online marketing best een vaag begrip is. Maar daarmee niet minder noodzakelijk. Daarom hebben we besloten om op 9 augustus 2013 een Cursus Online Fitness Marketing te verzorgen in België. Om het online marketinggericht denken te vergroten. Na de cursus hebben deelnemers de kennis om de eerste stappen in online marketing zelf te kunnen zetten. Of om met voldoende kennis en overtuiging Hidden Profits in te schakelen. De cursus wordt verzorgd door Google Certified professionals. Deelname: slechts € 149.’Voor meer informatie over Hidden Profits en aanmelden voor de Cursus Online Fitness Marketing: www.hiddenprofits.be.

Pole fitness® conventie zomer 2013

Op zondag 8 september zal er weer een Pole fitness® Conventie plaatsvinden met sportieve en uitdagende workshops voor iedereen zoals Pole fitness BOX workshop: trainen met alle 800 kaartjes van de Pole fitness® BOX. Pole fitness try out: ervaar dat iedereen kan leren draaien en ondersteboven hangen. Tissu: een vorm van acrobatiek in twee lange stukken doek. Trapeze (nieuw): een vorm van acrobatiek aan een rekstok die tussen twee touwen hangt. Turn clinic (nieuw): een workshop waarbij verschillende turn onderdelen aan bod komen. Houd deze datum dus vast vrij en houd www.polefitness.nl in de gaten. 

Mansom Fitfloor® breidt assortiment Trainingsvloeren uit

Mansom Fitfloor leverancier van vloeren voor de fitness en fysiotherapie biedt vanaf dit voorjaar nieuwe opties voor de door hun te leveren trainingsvloeren. Naast een uitbreiding in het bestaande assortiment kunststof- en rubber vloeren biedt Mansom Fitfloor hierop de extra optie om belijningen naar keuze aan te laten brengen. U kunt hierbij denken aan sprinttracks, afstandslijnen voor apparatuur, rondingen, logo’s, etc. Ook de configuratiebelijningen van multifunctionele trainingstoestellen kunnen hierop worden toegepast. In samenhang met de vele kleuren die Mansom Fitfloor biedt kan uw ruimte vrij eenvoudig tot een (multi) functionele trainingsruimte worden omgeturnd. De flexibel toe te passen ontwerpen, u kunt ook uw eigen ontwerp indienen, kunnen overal worden toegepast waar u wilt zonder dat dit hoogteverschillen met zich mee hoeft te brengen. Voor vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Mansom Fitfloor. Telefoonnummer 035-6550510 - www.mansomfitfloor.nl

Sprint naar matrixmembers.nl

Wij zijn Matrix Fitness, een internationale leverancier van kracht- en cardiotoestellen, gevestigd in Houten. We ondersteunen onze klanten zoveel mogelijk bij hun business door hoge garanties te geven, gericht mee te denken en service te allen tijde centraal te stellen. Ook online willen we u de voordelen van internationaal en lokaal laten beleven. Daarom hebben we naast onze internationale toestellenwebsite (matrixfitness.nl) een oer-Hollandse website ontwikkeld: matrixmembers.nl Deze brengt u op de hoogte van het laatste nieuws, heeft een uitgebreide servicepagina die helpt bij een snelle afhandeling van vragen en problemen, laat foto’s en contactgegevens van onze medewerkers zien, vertelt u alles over de goede doelen die we steunen en biedt referenties zodat u kunt lezen wat anderen over ons zeggen. Uiteraard vindt u er ook een greep uit ons assortiment en de gloednieuwe Matrix Fitness Store vol sportkleding, accessoires en marketingmateriaal. Sprint dus naar matrixmembers.nl!

body•LIFE 5I2013 I

Edities