- Greinwalder: Gratis reclame, 7 tips

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr6 2013

Exclusiviteit Cybex in Duitsland

MoveToLive International is verheugd over het feit dat zij vanaf 1 augustus 2013 ook in de Duitse commerciële fitnessmarkt de exclusiviteit van het merk Cybex verkregen heeft. De huidige Cybex distributeur in Duitsland, de LMT Group, zal zich enkel gaan richten op de medische markt. Door hun achtergrond in de medische wereld, het potentieel in dit segment en de snelle groei daarin, was het voor hen een logische keuze de splitsing te maken. In MoveToLive International werd direct een perfecte partner voor de commerciële markt gevonden: zij zijn reeds actief in Duitsland en hebben daarmee de benodigde infrastructuur en service organisatie, kennen de markt en zijn een gevestigde naam in Europa. MoveToLive is sinds 2010 al exclusief distributeur voor Cybex in de Benelux en is daar zeer succesvol gebleken.

Beide ondernemingen verwachten te profiteren van het partnerschap, door een duidelijke marktpositionering waar klanten van beide segmenten van kunnen profiteren. Meer info: www.movetolive.com

De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing 2013 Fitnessclubs kunnen zich nu gratis aanmelden

In vorige edities van body LIFE heeft u kunnen lezen over de winnende fitnessclubs bij De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing 2012 en de opzet voor 2013. Ook bij de komende editie staat de mening van de klant centraal.

Fitnessclubs die genomineerd willen zijn kunnen zich nu gratis aanmelden via info@fitnessclubvanhetjaar.nl

Vermeld bij de aanmelding de naam, het adres en de gemeente van de fitnessclub. Daarna volgt info over het verdere verloop.

Meerwaarde voor fitnessclubs, ook als er geen titel gewonnen wordt

Er wordt naar gestreefd om zo veel mogelijk waarde toe te voegen voor fitnessclubs. Ook als fitnessclubs geen gemeentewinnaar, provinciewinnaar of zelfs landelijke winnaar worden is de verkiezing zeer waardevol voor fitnessclubs. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om lokale (geanonimiseerde) benchmarkrapporten voor de eigen fitnessclub te ontvangen en kan er door de fitnessclubs beschikt worden over de door de leden aangedragen verbeterpunten.

I body•LIFE 6I2013

Milon Cirkel Benelux breidt opnieuw uit

Met ingang van 1 september heeft Milon Benelux Jack van Hoof aangetrokken als Area Manager Benelux. Jack zal voor Milon een verkoopondersteunende rol gaan vervullen teneinde de groei verder te versterken. Met Jack haalt Milon Benelux een ervaren ondernemer in huis die naast zijn kennis , ervaring en netwerk ook een toegevoegde waarde op personeelsgebied voor onze klanten en organisatie kan zijn. Jack heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de fitness, wellness & leisurebranche, o.a. als (key) accountmanager bij Technogym en als operations manager bij Better Bodies Healthclubs. Sinds 2005 runt hij zijn eigen werving & selectiebureau FitSelect. Met FitSelect gaat hij in afgeslankte vorm verder. Zo kan hij zijn ervaring op het gebied van selectie en recruitment van personeel waar nodig inzetten voor zowel huidige als toekomstige relaties van Milon, alsmede voor de verdere groei van eigen Milon organisatie.

Wilt u een afspraak met Jack of één van zijn collega’s voor meer informatie over de Milon Cirkel, bel dan 06 - 27 02 00 37 of reageer via

www.miloncirkel.com.

Nieuw: ALO Drink Comfort

Het ALO Drink assortiment is uitgebreid, naast de huidige smaken introduceert ALO Drink een nieuwe smaak: ALO Drink Comfort. Mineraalwater, de beste delen uit de aloe vera plant, watermeloen, perzik en een vleugje goodness maken de nieuwe smaak een volwaardig lid van de ALO Drink familie.

Zoals ALO Drink bekend staat heeft deze variant ook echt aloe vera vruchtvlees en sap, rechtstreeks uit de plant. Ook bevat deze smaak net als de andere smaken vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren. De ALO Drink Comfort is fris, zacht van smaak en zal je positief verrassen! ALO Drink Comfort is vanaf nu te verkrijgen bij NutriSense.

Kijk voor meer informatie op www.nutrisense.nl

Samenwerking

Bailine Nederland gaat per 1 september een samenwerking aan met Plantina Vitaminen. Alle studio’s in Nederland gaan de voedingssupplementen verkopen. Bailine adviseert al jaren haar klanten voedingssupplementen te gebruiken. In Plantina heeft Bailine een uitstekende kwalitatieve partner gevonden. Net als Bailine streeft Plantina Vitaminen ernaar mensen te helpen bij een goede gezondheid en welzijn. Voedingssupplementen met vitaminen en mineralen spelen hierin een essentiële rol. Gecombineerd met de simulatorprogramma’s van Bailine en de voedingsadviezen is dit een logische stap. Bailine professionals zijn al jaren overtuigd van het belang van voedingssupplementen en adviseren

om naast een gezonde voeding ook voedingssupplementen te gebruiken. De voedingssupplementen van Plantina zijn ontwikkeld in Nederland door het Ortho Institute. Zij staan borg voor strenge kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat formules bijgesteld worden zodra zich in de wetenschap nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Meer info: www.bailine.nl of www.plantina.nl

Opleidingen 2000 verzorgt Vitaalcoach opleidingstrajecten op maat

Een Vitaalcoach is dé personal trainer van nu: een allround gezondheidsspecialist die mensen adviseert en begeleidt in het bereiken van een vitale levensstijl. Allround, omdat de Vitaalcoach de kwaliteiten in huis heeft van meerdere beroepen, zoals Sporttrainer, Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Coach. Deze vakgebieden zouden niet los van elkaar gezien moeten worden om klanten optimaal te kunnen begeleiden. De Vitaalcoach integreert deze onderdelen met elkaar en zal in de begeleiding daarom altijd kiezen voor een multidisciplinaire aanpak. De Vitaalcoach is voor deze aanpak niet afhankelijk van derden en kan vrijwel iedere klant passend advies en begeleiding bieden. OPLEIDINGEN 2000 verzorgt Vitaalcoach trajecten op maat en maakt vrijblijvend een persoonlijk opleidingsplan.

Opleidingen 2000, dé specialist in sportopleidingen.

www.opleidingen2000.nl - info@opleidingen2000.nl

Universiteit Leiden start met Sport & Lifestyle Coaching

Vanaf september kunnen studenten van het Universitair Sportcentrum in Leiden naast het traditionele Sportabonnement ook kiezen voor een Sportcoach abonnement. Aan de hand van het workbook en inspiratieboek ‘Van Bankzitter tot Topper!’ leren zij in korte tijd meer over sport, voeding en lifestyle. Na Fit Sports in Emmen en Coevorden, LaVita Veenendaal en MyMove in Krimpen aan de Ijssel koos ook de Universiteit Leiden voor het Ivolution Sportcoach concept van Activation Group. Het concept biedt ondernemers in de branche een panklare oplossing om uit te groeien tot Sport & Lifestyle club, de retentie te vergroten, nieuwe inkomsten te creëren en de samenwerking met andere sportclubs te intensiveren. Het afgelopen jaar werd het sportcentrum in Leiden helemaal klaargemaakt voor de lancering van het concept.

Easy2Begin nu ook actief in Duitsland

Ook met een 2-tal Duitse clubs heeft Easy2Begin recentelijk een supportcontract afgesloten voor het onderhoud van hun fitness-systeem. Rob Bosman vertelde dat hij inmiddels ook met een derde club in gesprek is. Na diverse clubs in Nederland en België, volgt nu dus ook Duitsland. Es geht los!

BGN Gewichtsconsulent/ Voedings- specialist spoedopleiding in SLECHTS 10 DAGEN!

In de huidige samenleving is er steeds meer vraag naar deskundigen op het gebied van voeding. Deze opleiding kan dus een interessante aanvulling zijn voor personal trainers, sporttrainers en sportleraren. De reguliere Gewichtsconsulent opleiding van OPLEIDINGEN 2000 duurt 18 lesdagen. De verkorte Gewichtsconsulent opleiding in slechts 10 dagen van OPLEIDINGEN 2000 is speciaal bedoeld voor mensen met voorkennis op het gebied van sporten, bewegen en het menselijk lichaam. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Met deze erkenning wordt uw consult geheel of gedeeltelijk vergoed door vele zorgverzekeraars.

Opleidingen 2000, dé specialist in sportopleidingen.

www.opleidingen2000.nl - info@opleidingen2000.nl

nieuws I health

Edities