Kansen voor 2012

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr1 2012

Coming soon: Les Mills SMARTBAR

Halverwege 2012 lanceert Les Mills een nieuw en eigen haltergewichten systeem, namelijk de Les Mills SMARTBAR. Het nieuwe systeem is een revolutionaire verbetering om de BODYPUMP ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Simpel & uniek

- De nieuwe Les Mills SMARTBAR bevat een revolutionair sluitsysteem waardoor er geen sluitstukken meer nodig zijn.

- Het aanpassen van gewichten wordt eenvoudiger en sneller, waardoor er geen kostbare trainingstijd verloren gaat tijdens BODYPUMP.

- De invoering van geheel nieuwe BODYPUMP schijven maakt meer workouts en bewegingen mogelijk!

- De nieuwe schijven zijn zo ontworpen dat deze makkelijker vast te houden zijn en er meer dan één gewicht te gebruiken is in elke hand. Het programma is hierdoor beter af te stemmen op elk niveau.

- Tenslotte zorgt het nieuwe ontwerp voor minder spiervermoeidheid, waardoor de gebruiker wordt uitgedaagd met een zwaarder gewicht te trainen.

Naar verwachting is de Les Mills SMARTBAR halverwege 2012 bij Studion verkrijgbaar.

I body•LIFE 1I2012

NEWS

producten en

concepten

Vicore Fitness uit Amerika nu ook in Nederland bij Lifemaxx

U kent het wel; oefeningen met gewichten op een gymball. In Amerika deden ze deze oefeningen veelvuldig tot dat er ongelukken gebeurden en sportscholen flinke schadeclaims moesten uitbetalen. Hier is nu een oplossing voor: next level fitness met de Vicore Fitness Core Bench.

Een belangrijk onderdeel van de Vicore Fitness producten is een zeer dynamisch component genoemd de Body Link System. Het is een sterk membraan, dat, wanneer het gevuld is met lucht, een instabiele ondergrond creëert. Deze instabiliteit zorgt ervoor dat de gebruikers alle spieren aanspannen om hun evenwicht te bewaren.

De Vicore Fitness Core Bench is in Nederland te koop bij Lifemaxx Fitness Accessories (exclusieve Benelux distributeur Vicore Fitness) naast het al complete assortiment professionele fitness,- aerobics-, en PT accessoires.

Voor meer (verkoop)informatie kunt u contact opnemen met 010-4159800 of een e-mail sturen naar info@lifemaxx.com.

Kleedkamerinrichting

De eerste indruk die een potentiële cliënt krijgt van de inrichting van een zwembad of sportcentrum is vaak een belangrijke reden om al of niet lid te worden. Als u overweegt om uw kleedkamers te gaan moderniseren, heeft Sistim B.V. voor u een breed scala aan moderne wandsystemen en garderobekasten. Sinds kort is er weer een totaal nieuw wandsysteem, genaamd 'NiUU'. Hiervan zijn de kenmerken: strakke verticale lijnen, strak deurbeslag en mooie kleuren.

Het wandsyteem NiUU van Kemmlit is uniek in zijn soort, met de mogelijkheid de hoogte aan te passen en met veel moderne techniek. Zo bestaat de vrij- en bezetaanduiding van de sloten uit een LED-indicator. De deurgrepen zijn speciaal ontworpen om de verticale belijning te accentueren. Deze wanden zijn leverbaar in 2 dikten (30 en 38 mm) en in 18 standaard kleuren. Bij het type NiUU-K is het mogelijk om onzichtbare scharnieren toe te passen.

Meer info: www.sistim.nl

Personal Training in een nieuw jasje

Veel personal trainers werken al met minitrampolines. Toch brengen deze bouncers niet het gewenste springplezier omdat ze te stug zijn.

Nu is er de nieuwe Bellicon Trampoline met hoge bodemvrijheid en een extra soepele mat. Door rubberen elastieken in plaats van ijzeren veren springt hij lekker zacht en comfortabel en wordt trampoline springen weer leuk. Omdat de elastieken allemaal individueel aan de mat zitten moet je lichaam veel corrigeren en is het dus een heel intensieve workout; perfect voor mensen met overgewicht, maar ook voor revalidatie.

Bewegen aan zee is het bedrijf dat deze trampolines verkoopt en zij zijn bezig een netwerk op te zetten waarbij personal trainers met een Bellicon zich kunnen aansluiten, zodat de klant hen beter kan vinden.

Kijk voor meer info op www.bewegenaanzee.nl

Gratis webwinkel op eigen site in eigen huisstijl

Wilt u een gratis webwinkel op uw eigen website in uw eigen huisstijl? Dat kan nu met de Rafys webwinkel. Voordelen van de Rafys

webwinkel op uw site:

- u krijgt 25% commissie over elke bestelling via uw webwinkel;

- de webwinkel is gratis;

- wij handelen alles voor u af;

- u biedt uw patiënten een snelle en professionele hulpmiddelen service;

- met onze webwinkel vergroot u uw patiëntenbestand.

Voor meer informatie: www.rafys.nl

Edities