Fit, fitter, FIBO

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2012

Pak aan en voorkom

een zomerdip!

Ervaar groei met de meest effectieve marketingadvisering voor de fitnessbranche.

Bij Greinwalder & Partner vindt u succesvolle ondersteuning voor marketing en reclame. U ervaart succes, nu en in de toekomst. U raakt geïnspireerd, u maakt gebruik van creatieve en bewezen succesvolle tools en wordt ondersteund bij de implementatie met als doel:

• Het winnen van nieuwe leden

• Het langer behouden van uw leden

• Uw rendement te verhogen

Ter gelegenheid van de FIBO kunt u gebruik maken van volgende kennismakingspackages:

• 3 maanden Fitheidsonderzoek ‘Hoe fit is Nederland/België’ (gemiddeld 107 betalende deelnemers)

• 3 maanden leden werven leden zomercampagne (inclusief draaiboek, teamtraining en promotiepakket)

• 3 maanden kennismaking met de kracht van Slim Belly (Inclusief equipment

voor 6 cardiotoestellen, gemiddeld 127

tevreden deelnemers, die 6-8 cm buikomvang verliezen).

Partytime!

Kom eens bij ons langs, het is onze zaak er met alle middelen voor te zorgen dat u betere zaken doet! Maak een afspraak met één van onze adviseurs via tel. 0180 – 635229 en ga in zee met de nummer 1. Zet vooral even onze gezellige standborrel in uw agenda op vrijdag 20 april vanaf 17.00 uur (hal 2, stand B14). Een prima gelegenheid om op een informele manier andere Greinwalder-clubs, leveranciers en natuurlijk de marketingspecialisten o.a. van België en Nederland te ontmoeten. Geniet van een hapje en een drankje en natuurlijk een prima sfeer.

www.greinwalder.com

HDD Group op FIBO 2012

HDD Group breidt uit naar Duitsland onder de handelsnaam HDD Deutschland GmbH. De officiële introductie in Duitsland vindt plaats op de FIBO in april. HDD Group is aanwezig met een stand waarin Body Bike, LAPT en Studion worden gepresenteerd. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan de HDD lezingen. Deze lezingen worden in het Duits gegeven. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via www.hddgroup.com/fibo.

Kijk voor meer informatie over HDD Group op www.hddgroup.com.

Programma

Donderdag 19 april 2012

- 10.00 – 10.30 uur

Kundenbindung: 20 Ideen und ein strategischer Plan, Jan Middelkamp

- 11.30 – 12.00 uur

Internationale Trends im Clubmanagement,

Hans Muench

- 13.00 – 13.30 uur

Personal Training: das neue Profitcenter in

Ihrem Fitnessclub, Jos Timmermans

- 14.30 – 15.00 uur

10 Tipps für den zusätzlichen Umsatz in

Ihrem Fitnessclub, Erwin Korst

- 16.00 – 16.30 uur

Indoor Cycling Management, Wolfgang Schmidtberg.

- 17.30 – 18.00 uur

Internationale Trends im Clubmanagement,

Hans Muench

Vrijdag 20 april 2012

- 10.00 – 10.30 uur

10 Tipps für den zusätzlichen Umsatz in Ihrem Fitnessclub, Erwin Korst

- 11.30 – 12.00 uur

2 neue Trainingskonzepte für mehr Profit, Anthonie Wurth

- 13.00 – 13.30 uur

Internationale Trends im Clubmanagement,

Hans Muench

- 14.30 – 15.00 uur

Kundenbindung: 20 Ideen und ein strategischer Plan, Jan Middelkamp

- 16.00 – 16.30 uur

Personal Training: das neue Profitcenter in Ihrem Fitnessclub, Jos Timmermans

- 17.30 – 18.00 uur

Indoor Cycling Management

Wolfgang Schmidtberg

Zaterdag 21 april 2012

- 10.00 – 10.30 uur

Personal Training: das neue Profitcenter in Ihrem Fitnessclub, Jos Timmermans

- 11.30 – 12.00 uur

Indoor Cycling Management,

Wolfgang Schmidtberg.- 13.00 – 13.30 uur

2 neue Trainingskonzepte für mehr Profit,

Anthonie Wurth

- 14.30 – 15.00 uur

Internationale Trends im Clubmanagement, Hans Muench

- 16.00 – 16.30 uur

Kundenbindung: 20 Ideen und ein strategischer Plan, Jan Middelkamp

- 17.30 – 18.00 uur

10 Tipps für den zusätzlichen Umsatz in Ihrem Fitnessclub, Erwin Korst

I body•LIFE 3I2012

FIBO 2012

De Fibo 2012 staat voor de deur en ook body•LIFE zal met een stand aanwezig zijn. Natuurlijk is er teveel te beleven om alles de aandacht te geven die het verdient. We vroegen enkele deelnemende bedrijven om alvast een kleine sneak-preview te geven over wat zij op de beurs gaan doen.

Indoor Cycling Group Benelux staat dit jaar garant voor de

ultieme beleving op het gebied

van indoor cycling

Op de FIBO laten wij u het sensationele Myride®+ systeem zien en ervaren. Wij nemen u mee op wereldreis naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Over bergen en door dalen, langs steden en het platteland. Als u eenmaal Myride®+ beleefd hebt, weet u dat uw indoor cycling lessen naar een nog hoger niveau gebracht gaan worden en dat u meer omzet gaat genereren naast uw reguliere indoor cycling lessen. Nu al meer dan 160 films in hoogwaardig HD. De indoor cycling lessen gaan beleefd worden alsof u en uw leden ook daadwerkelijk die ene berg bedwingen om daarna van het fantastische uitzicht te genieten voordat de afdaling begint. En dan…..ervaart u ook echt het ultieme gevoel: met hoge snelheid naar beneden. De handen in de beugels en gaan! Wij nodigen u dan ook van harte uit bij ons op de stand Hal1 A20 op de FIBO van 19 t/m 22 april. Wij nodigen u uit als VIP. Want op deze FIBO introduceren wij, de Indoor Cycling Group Benelux, nog een verrassing. Nog een nieuwtje. Die u als een van de eersten kan zien en als een van de eersten in Nederland in uw club kan introduceren. Wij staan voor u klaar met al uw vragen en met al uw wensen. Wij denken met u mee. Samen werken maakt sterk. Vraag uw bezoekerspas bij ons aan en geniet van een verrassende beurs. Ride. Everywhere. Anytime.

www.indoorcycling.nl info@indoorcycling.nl

Tel: 033 - 4725469

Op de stand van Keiser vindt u dit jaar naast alle modellen en producten ook tal van demonstraties.

Omdat trainen met lucht als weerstand een totaal andere beleving is dan conventioneel trainen, is het immers van het grootste belang om dit zelf aan den lijve te ondervinden. Op de stand vindt u dan ook demonstraties van onze mastertrainers voor iZone, het innovatieve trainingssysteem voor fysio, revalidatie, topsport, fitness en personal training. Net als de andere apparatuur van Keiser wordt hierbij gebruikt gemaakt van ‘s werelds meest krachtige element: LUCHT! Ook vindt u op de stand een testopstelling waar u ter plekke een vergelijk kunt maken tussen trainen met weerstand met behulp van lucht versus weerstand van gewichten.

Daarnaast vinden er gedurende de dag demonstraties plaats van onze bekroonde cardioapparatuur, M3 Indoor Cycling en M5 Striding. De M3 Indoor Cycle heeft de afgelopen 5 jaar zijn weg naar vele klanten gevonden. Sinds kort is de M3 geëvolueerd naar M3+, en uiteraard is dit nieuwe model op de stand te bezichtigen en te testen. De M5 Strider is sinds zijn introductie zeer succesvol in fitness, personal training en fysiotherapie vanwege het bedieningsgemak, de geringe afmetingen, het geringe onderhoud en vooral de ongeëvenaarde soepele beweging. Sinds kort heeft ook het concept van groepslessen met M5 Strider zijn weg naar Nederland gevonden. Ondernemer Henk Uiterweerd van USA Sport in Haaksbergen heeft sinds de aanschaf van Keiser M5 Striders maar liefst 100 nieuwe aanmeldingen gekregen, en draait 20 groepslessen M5 Striding per week. Henk Uiterweerd zal ook op onze stand aanwezig zijn om u te vertellen over zijn succesvolle introductie van deze lessen.

Op de stand van Keiser staat het personeel van The Sports Company (voor Benelux) als Keiser Germany (voor Duitsland) u graag te woord.

U vindt ons in hal 1 stand B16.

Life Fitness pakt uit tijdens FIBO

Met de introductie van maar liefst 5 nieuwe innovatieve producten en oplossingen kunt u veel verwachten op de Life Fitness stand tijdens FIBO.

De 5 innovaties op een rij:

SYNRGY360â„¢

Hét nieuwe systeem voor personal training met eindeloze traningsmogelijkheden. Synrgy360™ combineert verschillende populaire dynamische total body trainingen in één systeem dat personal trainers helpt meer effectieve trainingen te geven aan individuen en groepen tot 16 personen.

Bekijk de verschillende demo’s tijdens FIBO of ervaar het zelf en doe mee aan de Synrgy360 challenges.

LIFECYCLE GX

Life Fitness, het bedrijf dat kwam met de oorspronkelijke Lifecycle ® introduceert nu de group cycling bike, Lifecycle GX. Biomechanisch ontworpen en getest door gebruikers om een comfortabele en effectieve training te garanderen.

LIFESCAPE

Met LifeScape zijn sporters in staat te lopen, wandelen of fietsen in droom bestemmingen over de hele wereld. Of je nu als sporter kiest om te fietsen op de Franse Col de la Colombière of te rennen in Californië Trinity Mountains, de geïntegreerde machinecontroles verhogen de weerstand of de hellingshoek en de video snelheid om een ware outdoor ervaring te beleven.

ACTIVATE SERIES

Deze nieuwe cardiolijn van Life Fitness is de Activate Series met loopband, crosstrainer, upright en recumbent bike, staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid zoals men mag verwachten van Life Fitness.

HD Elite

Hammer Strength introduceert HD Elite. Deze compleet vernieuwde racks, gebouwd voor uitdagende trainingsomstandigheden, zijn beschikbaar in meer dan 30 configuraties.

Ervaar zelf deze innovatieve producten op stand 3 /A12

voorbeschouwing fibo I branche actueel

body•LIFE 3I2012 I

Edities