Wie ben ik?

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2012

NATUURLIJK… de lekkerste…

TAO is een 100% natuurlijk product. Het is een bron van antioxidanten, bevat vitamines en mineralen maar geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook bevat TAO geen zoetstoffen of toegevoegde suikers. TAO is dan ook het verantwoorde maar vooral ook lekkere alternatief voor de klassieke sport-, energy- en softdrinks.

Energy, Hydration, Serenity en Vitality zijn originele smaken die makkelijk herkenbaar zijn door de kleurrijke verpakking. Het TAO blikje heeft een handig formaat, een trendy design en een premium logo.

TAO is inmiddels te verkrijgen via o.a. Sligro en Deli XL. Voor meer informatie over onder andere het ontstaan van deze ‘trendy drink’ en de samenstelling van de bijzondere ingrediënten, kunt u een kijkje nemen op de website: www.taodrinks.com.

Landelijke beweegcampagne voor ouderen van start

Nooit te oud om te bewegen. Dat is het motto van de net gelanceerde landelijke campagne 'Meer Bewegen, ook op latere leeftijd'.

Deze campagne komt uit de koker van de gezamenlijke ouderenorganisaties Unie KBO, PCOB, NOOM, NVOG en LOC Zeggenschap in Zorg. Samen vertegenwoordigen zij bijna 500.000 senioren in Nederland.

Een actieve leefstijl waarin voldoende bewogen wordt, vertraagt zowel het fysieke als mentale verouderingsproces, blijkt uit onderzoek volgens de ouderenorganisaties.  De campagne wordt gevoerd via voorlichtingsbrochures, internetmodules en videofilmpjes. Ook zijn er meer dan zestig gezondheidsvoorlichters uit eigen kring opgeleid door het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. Zij gaan overal in het land workshops geven aan andere senioren over het belang van meer bewegen op latere leeftijd. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met fysiotherapeuten, huisartsen, sportbonden en natuurlijk met de ambassadrice van de campagne, Olga Commandeur.

nieuws I health

Les Mills Clothing

Les Mills heeft een unieke, eigen kledinglijn. Er zijn speciale items voor ieder Les Mills programma en algemene Les Mills items. De Les Mills kledinglijn is trendy, draagbaar en van hoge kwaliteit. Je kunt Les Mills kleding kopen in de clothing store op de Les Mills kwartaalworkshops of via de webshop www.lesmillsclothing.com.

body•LIFE 3I2012 I

Edities