Zomerdip

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2012

I body•LIFE 4I 2012

Supplier Herbalife trots op sublieme inhaalrace Ajax

Ajax is tot op de één na laatste speeldag verwikkeld geweest in de spannende strijd om de landstitel in de Eredivisie. Deze topprestatie vraagt veel van de spelers en hun lichaam. Daarom is goede voeding van groot belang en is er ook aanvulling op nodig. Om ervoor te zorgen dat de spelers ook in de laatste fase van de competitie fit zijn, hebben ze baat bij het binnen krijgen van de juiste stoffen. Daarom worden er bij Ajax sportvoedingsproducten en voedingsadvies van Herbalife ingezet. En gezien het resultaat, met succes.

Uitstekende resultaten met het SanaSlank eiwitdieet

Veel clubs die met het SanaSlank eiwitdieet werken zien dat leden hun streefgewicht bereiken en daardoor zeer tevreden zijn over hun fitnessclub. Wie denkt dat het eiwitdieet alleen uit shakes bestaat ziet het verkeerd. Het dieet bestaat uit meer dan 230 producten zoals soep, salades, pasta’s, tussendoortjes … allemaal speciaal ontwikkeld op basis van koolhydraatarm en eiwitrijk.

Leden vallen snel en medisch verantwoord af en worden begeleid naar een goed voedingspatroon, waardoor ze later makkelijker op gewicht blijven in combinatie met sporten. Het SanaSlank eiwitdieet is makkelijk te implementeren in fitnessclubs door de weekpakketten met de voeding en het begeleidende boek waarin deelnemers alles lezen over het dieet. Naast tevreden leden levert het verkopen van de weekpakketten ook nog eens een goede bron van secundair inkomen. Fitnessclubs hoeven geen voorraad te houden maar bestellen via een centrale webshop. Op het gebied van implementatie, training en marketing kunnen clubs rekenen op de ruime ervaring van ClubSana.

Voor meer informatie: ClubSana 023 7114423 of www.clubsana.nl.

NEWS

Actueel nieuws

Skechers lanceert tvspot met Mr. Quiggly

Skechers lanceert een nieuwe tvspot met in de hoofdrol Mr. Quiggly, 'the underdog' met 'secret weapon footwear'. Tevens veleent sport- en technologie-expert Mark Cuban (onder andere bekend van de de hitserie Entourage) zijn steun aan de lancering van Skechers innovatieve nieuwe lijn hardloopschoenen, Skechers GOrun. De eigenaar van NBA-kampioen Dallas Mavericks speelt een sleutelrol in de reclamespot van het bedrijf. 

“Tot een paar jaar terug stond Skechers alleen bekend als lifestylebedrijf. Nu met Skechers GOrun gaan we meedoen in de wereldwijde hardloopwereld”, aldus Michael Greenberg, president van Skechers.

Mr. Quiggly die in de commercial figureert is inmiddels een hond met sterrenstatus en gebombardeerd tot ‘media darling’. 

Voor meer info check www.facebook.com/skechersworldfamous en/of www.twitter.com/skechersbenelux

BORN introduceert nieuw product voor duursporters: BORN Magnesium Liquid

BORN Magnesium Liquid bevat het essentiële mineraal magnesium en vitamine C en is essentieel voor de spiercontractie.

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal, dat een rol speelt bij spiercontractie, de energiestofwisseling en de eiwitsynthese. Vaak is een magnesiumtekort de oorzaak van krampen in armen, benen en kuiten. Een goede toevoer van magnesium kan spierkrampen voorkomen. Bovendien vermindert magnesium (wedstrijd)stress. BORN Magnesium Liquid is verrijkt met Vitamine C en bevat 300 mg magnesium.

Essentieel voor de spierfunctie

300 mg magnesium per ampul

200 mg vitamine C

Snelle opname in het bloed

Glutenvrij

Sinaasappelsmaak

Aanbevolen gebruik: Voor of na de inspanning 1 ampul BORN Magnesium Liquid.

Tampon zonder touwtje, dé sporttampon bij uitstek!

De Beppy Wellness Tampon geeft de vrouw meer vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Door de comfortabele Beppy Wellness Tampon zonder touwtje kunnen vrouwen nu ongehinderd en comfortabel sporten.

De Beppy veroverd momenteel de markt in Nederland en is op verschillende plekken in Nederland verkrijgbaar, nu ook bij David Loyd Amsterdam! Wellnesscentra, Spa’s en verschillende online aanbieders. Bestel nu een try-out pakket, bestaande uit 12 Beppy Wellness Tampons doosjes (2 stuks) en ontvang gratis een folderdisplay en informatiefolders (excl. verzendkosten).

Informatie op www.beppy.com. Voor bestellingen kan een e-mail gestuurd worden naar: info@beppy.com

DYNAMIc TAPE

Een Biomechanische Tape met 2-dimensionaal effect, voor sport, fitness en therapie.

Een extreem elastische tape die niet beperkt in de functie maar wel een bijdrage levert aan de beweegketen. Door zijn hoge elasticiteit functioneert het als een soort tweede spier. Het is echter geen kinesiotape of een klassieke tape maar een nieuw product met unieke eigenschappen die een bijdrage kan leveren in de revalidatie en sport.

Informatie: www.bodybow.nl

Edities