Milon maakt het verschil bij Sportcentrum Delta in

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2012

I body•LIFE 8I2012

Stef Smits van Paradise Health Centre: ‘De Body Bike is een blijvertje!’

Bij Paradise Health Centre kunnen leden gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals fitness, sauna, Les Mills groepslessen, spinning en fysiotherapie. Indoor cycling is voor veel leden favoriet. Een reden hiervoor is dat de club zich in een regio bevindt waar wielrennen erg populair is. Veel (semi) beroepswielrenners komen uit deze streek (West-Brabant). De clubleden kunnen gebruik maken van verschillende modellen Body Bikes, waaronder Body Bike Classic, Supreme, Special Edition en de nieuwe Body Bike Connect. body•LIFE sprak met Stef Smits over zijn ervaringen met Body Bike.

Hoe belangrijk vinden uw leden de kwaliteit van fitnessmaterialen?

Stef: De leden vinden de kwaliteit van de materialen erg belangrijk. De reden hiervoor is dat we geen budgetclub zijn. Daarom vinden we dat kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De clubleden zijn zeer tevreden over de Body Bikes en ook nieuwe klanten zijn positief over de kwaliteit van de Body Bikes. Wanneer er een vergelijking wordt gemaakt met clubs waar ze geen Body Bikes hebben, concluderen ze dat deze indoor cycle erg fijn is. Ook krijgen we weleens leden terug, die tijdelijk naar een concurrent zijn geweest, dus dat zegt wel wat.

Op welke punten onder-scheidt de Body Bike zich van andere indoor cycles?

Stef: de Body Bikes zien er mooi en modern uit. Tijdens het gebruik is gebleken dat de Body Bikes erg sterk zijn. Tevens zijn de Body Bikes makkelijk instelbaar, is de weerstand goed en is de Body Bike vrijwel onderhoudsvrij.

Wat zijn de voordelen van de Body Bike?

Stef: De Body Bike heeft veel voordelen die hierboven ook al genoemd zijn. Het grootste voordeel van de Body Bike is dat er weinig onderhoud nodig is. Hierdoor gaan de Body Bikes langer mee en is het dus een goede investering.

Wat vinden uw instruc-teurs van de Body Bike?

Stef: De instructeurs hebben al met verschillende indoor cycles gewerkt. Toch vinden ze allemaal dat de Body Bikes het fijnste zijn om op te spinnen. Een ander voordeel van de Body Bike is dat hij erg gebruiksvriendelijk is en nieuwe leden geen problemen hebben met het instellen van de Body Bike.

Raadt u ook andere clubs aan om over te stappen op de Body Bike?

Stef: Uit mijn antwoorden blijkt duidelijk dat we erg tevreden zijn met de Body Bike. Momenteel staan de Body Bikes alweer 5 jaar in ons centrum en worden dag in dag uit gebruikt. De Body Bikes zien er nog steeds goed uit en blijven goede prestaties leveren!

Geen olie en extra onderhoud meer

Body Bike is een indoor cycle die zich onderscheidt door het slijtvaste Synthetic Break Pad (remsysteem) waarin de Kevlar Aramid vezel verwerkt is. Hierdoor is gebruik van olie en extra onderhoud niet langer nodig. Tevens zorgen de covers voor volledige bescherming van het vliegwiel, waardoor vuil en zweet geen kans maken om aan de binnenkant van de fiets te komen.

Neem voor meer informatie over

Body Bike contact op met Studion

via telefoonnummer +31(0)416 67 51 01 of door een e-mail te sturen naar

info@studion.nl. Kijk ook eens op

de website: www.studion.nl.

Paradise Health Centre uit Fijnaart is opgericht in november 2004 en wordt al jaren gerund door Stef en Roselijn Smits. Sinds kort is de club gevestigd in een nieuw pand. Al jaren maakt Paradise Health Centre met veel plezier en tevredenheid gebruik van de Body Bike.

HDD Group I producten en concepten

body•LIFE 8I2012 I

Edities