Zit personal training in de lift

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2011

I body LIFE 2I2011

Eenvoudige planning, vaste kosten

Met de nieuwe servicepakketten van Precor hebben sportscholen alle servicekosten onder controle. Alle sportschooleigenaren profiteren graag van een preventief onderhoud van de eigen toestellen zonder al te groot waardeverlies. In het meest optimale geval komt daar nog een transparante planning van de jaarlijkse servicekosten bij. De Precor Service gaat daarom doelgericht in op de behoeften van zijn klanten en past de maandelijkse flatrate aan de wensen van elke klant aan.

Als de toestelgarantie van twee jaar is verstreken, kunnen klanten van Precor meteen kiezen uit drie servicepakketten, die afgestemd zijn op betreffende positie van de sportschool. Belangstellenden kunnen nu bovendien kwalitatieve sportproducten winnen van de zustermerken van Precor nl. Atomic, Suunto en Salomon. Geïnteresseerden die ten laatste op 30 maart 2011 contact opnemen met de serviceafdeling van Precor, doen automatisch mee aan de verloting van hoogwaardige sportuitrusting als Atomic Ski, hartslagmeters voor om de pols van Suunto of alpine rugzakken van Salomon.

Meer info: www.precor.nl

NEWS

Steeds meer vraag naar effectief marketingadvies

De groeiende belangstelling voor de succesvolle concepten van Greinwalder Marketing Services heeft geleid tot verdere uitbreiding van het team van marketing specialisten. Per 1 maart is Bianca Teuns de nieuwe marketingspecialist voor Greinwalder & Partner in de regio Zuid-Nederland. Bianca is geen onbekende in de branche. Bij David Lloyd is zij werkzaam geweest als sales- en marketingmanager, bij HealthCity is zij actief geweest als clubmanager. Eerst op de vestiging in Roosendaal en later in Venlo. Uiteindelijk heeft Bianca nu voor de B2B-kant van de markt gekozen. Naast de Marketing Services zal Bianca zich ook gaan bezighouden met het innovatieve Slim Belly® en Slim Back&Legs® concept. Haar eigen ervaringen helpen enorm om dit succesconcept te kunnen vertegenwoordigen.

Met deze stap zal Greinwalder & Partner zich nog sterker profileren als de marktleider en totaalaanbieder op het gebied van marketing voor de fitnessbranche.

Voor een afspraak met Bianca Teuns kunt u contact opnemen via

bianca.teuns@greinwalder.com.

Actueel nieuws

uit de markt

Milon Benelux breidt uit

Vanaf 10 januari jongstleden is Martijn van der Pijl werkzaam als Areamanager van Milon Benelux. De voormalig marketingspecialist van Greinwalder & Partner zal richting geven aan de verdere uitbreidingen van Milon in Nederland. Daarnaast zal hij extra aandacht besteden aan de reclamemiddelen rondom de Milon Cirkel. Milon is in Nederland en Vlaanderen flink aan het groeien. Het unieke concept van 12 toestellen in cirkelopstelling waaraan zowel excentrisch als concentrisch getraind wordt, wint aan bekendheid door de uitstekende ervaringen van de eerste 54 ondernemers die er in de Benelux mee werken.

Voor meer informatie over de Milon Cirkel en/of een afspraak met Martijn van der Pijl, kijkt u op www.miloncirkel.com of belt u met Martijn via: 06-53420700

Handvest Bewegen is Medicijn gelanceerd

Op vrijdag 11 februari vond de eerste informatiebijeenkomst plaats van het “Handvest Bewegen is Medicijn”. EFAA wil met “Bewegen is Medicijn”, samen met anderen, een effectief antwoord bieden op de behoefte aan preventieve gezondheidszorg in de maatschappij en een belangrijke bijdrage leveren aan het stimuleren van fitness en bewegen in het algemeen onder de Nederlandse bevolking, met als doel gezondheidsbevordering. Een belangrijke pijler is het “Handvest Bewegen is Medicijn”. Met dit Handvest wordt uitgedragen wat het belang is van fitness en bewegen als preventieve interventie voor de gezondheid, wordt de noodzaak tot kennis- en expertiseontwikkeling onderstreept en wordt er een breed draagvlak gecreëerd voor deze gezamenlijke missie. Inmiddels hebben organisaties als FitVak, de EHFA, VES en het NISB al aangegeven het initiatief te ondersteunen.

Vooruitlopend op de ondertekening van het Handvest kan elke organisatie zich al aanmelden als ambassadeur op www.bewegenismedicijn.nl. U geeft daarmee aan dat u de Schijf van Drie toepast voor uzelf en promoot bij zoveel mogelijk anderen. Alle ambassadeurs ontvangen een officiële uitnodiging voor de nationale ondertekening van het handvest "Bewegen is Medicijn".

Samenwerking Overdevest en ClubVirtual

Overdevest Audio en ClubVirtual zullen in de toekomst nauw gaan samenwerken op het gebied van Virtual Cycling en de daarvoor benodigde audiovisuele en ict middelen.

Overdevest Audio levert audio, beeld en verlichting aan zo'n 800 fitnesscentra in Nederland en België en is de specialist voor de fitnesscentra.

ClubVirtual levert ClubVirtual Cycling, dé manier om met prachtige beelden en kwalitatieve (virtuele) cyclinglessen de cyclingzaal in een fitnesscentrum tijdens daluren ook te kunnen gebruiken en de leden doorlopend cyclinglessen te kunnen aanbieden.

Overdevest' dochteronderneming Comensis (bekend van Smart TV) ontwikkelt de software voor de nieuwe ClubVirtual Mediaplayer. Met deze mediaplayer kan een fitnesscentrum online de ClubVirtual Cycling roosters invullen en worden nieuwe lessen automatisch via internet toegevoegd.

Overdevest Audio levert en installeert de mediaplayers en (waar nodig) schermen of een geluidsinstallatie. Daarnaast zijn de producten van ClubVirtual ook te bestellen bij Overdevest.

Meer info: www.overdevest-audio.nl en www.clubvirtual.nl

Edities