Case study: hoe ga je om met nieuwe klanten?

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2011

I body LIFE 4I2011

NEWS

Actueel nieuws

Health & Wellness

Personal trainer Duco Bauwens kiest voor MBT

Iedere ochtend traint hij meer dan 100.000 mensen fit tijdens het tv-programma Nederland in Beweging. Sinds een aantal maanden doet hij dat op MBT’s. Duco is ervan overtuigd dat deze schoenen nog betere resultaten opleveren bij de trainingen. Sinds kort is de Duco Tour van MBT van start gegaan. De komende weken bezoekt Duco de MBT stores en geeft daar een aantal clinics op MBT. Op een laagdrempelige manier kunnen mensen hier kennis maken met de schoenen en zelf ervaren wat het effect op hun lichaam is. Duco doet eenvoudige oefeningen met de mensen en na afloop kunnen zij met hun vragen bij hem terecht. Als u mee wilt doen aan een clinic, kijk dan voor het reisschema op www.mijnmbt.nl en maak kans op een jaar lang MBT’s, ter waarde van € 900,-.

Artsen staan achter het SanaSlank eiwitdieet

Samenwerking tussen fitnessclubs, huisartsen en fysiotherapeuten komt steeds vaker voor. Het eiwitdieet van SanaSlank speelt daarin een belangrijke rol. Zo verwees een huisarts al vijf patiënten naar FM+ HealthClub om het eiwitdieet in combinatie met fitness te volgen. Deze fitnessclub begon 1½ jaar geleden met deze combinatie en behaalde goede resultaten, ook met patiënten van huisartsen. Het dieet begeleidt mensen naar een gezond voedingspatroon en in combinatie met fitness zijn er veel voordelen. “Mensen zijn bijvoorbeeld minder gevoelig voor blessures”, aldus Tim van den Akker, Personal Trainer en dieetcoach bij FM+ HealthClub. Wilt u ook begeleidingspunt worden? Neem dan contact op met ClubSana, partner van SanaSlank en gespecialiseerd in implementatie in fitnessclubs, 023 7114423.

Plantina-pakket voor Edwin Benne en Henk Jan Held

The Ortho Company is met haar merk Plantina sinds november vorig jaar official supplier van de Nederlandse Volleybalbond. Recent ontvingen Bondscoach Edwin Benne en zijn assistent Henk Jan Held na afloop van de eerste teamtrainingen uit handen van Elsedien de Groot, directeur van Plantina Vitaminen een Plantina-pakket. De aanwezige spelers kregen eveneens een Plantina-product van De Groot. De Plantina-directeur wenste alle Oranje-mannen succes het komende seizoen. Tot en met augustus 2011 zullen de Oranje volleybalheren, Beach Team Holland en de Talent Teams van de Nevobo exclusief gebruik maken van Plantina voedingssupplementen. De intentie is om het suppliership na deze periode te verlengen.

Meer informatie over Plantina op

www.plantina.nl.

LAPT kiest Wellcoach als preferred supplier

De samenwerking met Wellcoach is voor LAPT een heldere keuze. Erwin Korst, Business Development Directeur van LAPT geeft aan: “Wellcoach is aanbieder van kwalitatieve voedingssuppletie waarmee clubs hun LAPT Personal Trainers en hun klanten extra kunnen ondersteunen en clubs additionele inkomsten kunnen genereren.” “Wellcoach zet biologische voedingssuppletie in de markt en werkt internationaal met vele topsporters, Personal Trainers, fitnesscentra, fysiotherapeuten en artsen. Wellcoach is zeer verheugd over de samenwerking met LAPT”, aldus Ido Middelkamp van Wellcoach. Het doel van de samenwerking is ervoor te zorgen dat LAPT clubs en Personal Trainers extra mogelijkheden hebben om inkomsten te genereren.

Neem voor meer informatie contact op met LAPT via telefoonnummer +31 (0)416 54 32 32.

Nieuw: BenFit.nl online coach programma

BenFit biedt als eerste in Nederland een online persoonlijke coach programma aan via de webcam. Het programma bevat onder meer professionele voedingsprogramma/begeleiding t.b.v. verantwoord afvallen met vergoeding door de zorgverzekeraars. Begeleiden van de gediplomeerde Online Coaches van BenFit.nl voor uw leden. Waardoor de resultaten van de leden verbeteren evenals de service, omzet en retentie. Dit alles tegen een minimale investering.

Interesse of behoefte aan meer informatie? Bel of mail BenFit.nl, info@benfit.nl of 0497-555770

Bitesize: een nieuwe reep in bitesize formaat

In de week voorafgaande aan de Amstel Gold Race presenteerde BORN de nieuwe Xtra Bar Berry Boost in bitesize formaat. De ‘Berry Boost’ combineert de frisheid van diverse bosvruchten met de frisse smaak van yoghurt. Het gevolg: een ware smaaksensatie! Bovendien weegt de reep maar 30 gram en is het een portieverpakking die lekker snel weghapt. Meer informatie op www.bornsport.com

Snel en slank de zomer in!

Als personal trainer doe je er samen met je klant alles aan om goede resultaten te boeken. En met de zomer op komst graag zo snel mogelijk. Niet alleen bewegen is voldoende om een goed figuur te bereiken en te behouden, ook de juiste voeding speelt hier in een belangrijke rol. Het wetenschappelijk onderbouwde Power Slim® afslankprogramma levert in combinatie met fysieke training een gewichtsverlies van 6 tot 9 kilo in 4 weken op.

Met Power Slim® ga je anders eten, niet minder. Het dieet is gebaseerd op het onthouden van koolhydraten en toevoegen van eiwitten. Snel en langdurig resultaat, geen hongergevoel en geen jojo-effect!

Meer weten? Kijk op www.powerslim.nl

news I health

body LIFE 4 I2011 I

Edities