Sportvoeding in opkomst in fitness- en wellnesscentra

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2011

Gervi Zonnecosmetica heet voortaan Gervi Cosmetics

Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring zijn ze bij Gervi Cosmetics zeer goed op de hoogte van de continue productontwikkelingen.

De California Tan lotions, die door hun unieke formules en technologische innovaties, als de ‘beste lotions’ in de wereld kunnen worden bestempeld, hebben geen enkel geheim voor de Gervi-mederwerkers. Ook voor de Matahari en Emerald Bay producten bent u hier aan het goede adres. Sinds 2007 zit ook de officiële verdeling van Tannymax, met als kleine nevenlijn Hawaiiana, bij Gervi Cosmetics. Deze creatieve lotions doen het uitstekend op de Belgische markt dankzij de excellente marketing.

Voor meer informatie www.gervi-cosmetics.be

tanbiz I news

I body LIFE 4I2011

NEWS

Actueel nieuws

Tanning Branche

Zomers bruin worden en langdurig blijven

DESIGNER SKIN® is terug op de Europese markt. Voor wie nog vóór het komende strandseizoen zomers bruin wil worden, zijn de geavanceerde formules van DESIGNER SKIN®  Paramourâ„¢ en Black!â„¢ onweerstaanbare ‘tanning toppers’. Voor wie langdurig bruin wil blijven is DESIGNER SKIN® Undercover Angelâ„¢ deze zomer dé onmisbare after sun.

DESIGNER SKIN® gebruikt uitsluitend de allerbeste, daar waar mogelijk natuurlijke ingrediënten voor haar innovatieve bruiningslotions. Niet alleen zorgen alle producten voor een ongekend sublieme bruine teint, maar deze verzorgen, voeden, beschermen en herstellen de huid tevens intensief om haar in een stralende topconditie te houden. De unieke verpakkingen zijn bovendien regelrechte ‘wannahaves’, de geuren onweerstaanbaar elegant en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. DESIGNER SKIN® biedt voor elk huidtype en elk budget en passend bruiningsproduct.

Het merk DESIGNER SKIN® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

Voor meer informatie is er de website: www.designerskintanningclub.com

Terracotta Powder

Bent u op zoek naar zo’n

prachtige look alsof de zon u gekust heeft? Bij een gezond lichaam hoort een gezonde uitstraling, maar de zon valt niet bepaald onder de noemer ‘het doel heiligt de middelen’... Daarom heeft Oriflame het nieuwe Terracotta Powder ontwikkeld, een bronzingproduct dat uw gezicht een gezonde en natuurlijke uitstraling geeft.

Een fusie van natuurlijke bronstinten en glanzende honing highlights creëert een zacht gevormde gloed. De zijdezachte, hoge kwaliteit is geschikt voor alle huidtypen en -tinten en heeft een door zandduinen geïnspireerd patroon. Voor meer informatie over Oriflame en tips hoe u de mooiste looks creëert met het Oriflame Beauty Terracotta Powder kijkt u op www.oriflame.nl.

Tinted Black van Tannymax

Al jaren lang is de Classic XTRA Collectie een van de best verkochte

productlijnen van Tannymax. Deze populaire productlijn wordt nu uitgebreid met 2 nieuwe, kwalitatief sterke lotions: Tinted Black Tanning Lotion en Tinted Black Bronzing Lotion.

De extra toevoeging van het bruiningsactiverende bestanddeel, namelijk Theobroma Cacao, maakt het grote verschil. Chocolade-extract geeft immers een boost aan de melanine productie.

Tijgergras, ook wel “magisch kruid” genoemd, laat de bruine kleur op de huid niet vervagen; (bekend in de tattoo wereld: houdt de kleur van de tattoo helder).

Papaya en Aloe Vera kalmeren en verzachten de huid.

Guarana geeft de nodige energie voor een anti-cellulite effect.

Te verkrijgen bij Gervi Cosmetics, gervi@cosmetics.be

Peau d’Or®, zonnen met echt goud!

Het eerste Europese high-end indoor tanning cosmetica, Peau d’Or®, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Elf exclusieve lotions en crèmes vormen samen een veelzijdige productlijn die iedere zonaanbidder voorziet van een prachtige natuurlijk bruine teint. Peau d’Or® 24 Carat™ is het paradepaardje uit de luxueuze productserie Peau d’Or® Exquisite. De lotion is met echt 24 karaats goud als ingrediënt de meest luxueuze zonnecosmetica die ooit gemaakt is. De luxe 200ml flacons zijn verpakt in een chique gouden beautycase. De flacon is tot de top gevuld met de laatste technologieën op het gebied van huidverzorging in combinatie met ingrediënten voor een snelle en prachtige natuurlijke bruining. Dankzij het unieke en wetenschappelijk bewezen Deep ’n Dark™ en Tan-Extend Complex™ blijft u tot wel 49% langer bruin en bruint de huid tot 28% dieper. Het unieke UV-Rejuvenating Complex™ vermindert de negatieve effecten van uv-straling op de huid! 24 Carat™ is ook verkrijgbaar in een 30ml mini flacon.

Meer info: www.peaudor.com

NIEUW! Grahams SunClearâ„¢ SPF 30

Met de unieke nieuwe SunClearâ„¢ SPF 30 Natural Sunscreen van Grahams kan iedereen zorgeloos van al het goede van de zon genieten, zelfs kleine kinderen en mensen met psoriasis of eczeem.

Grahams SunClear™ SPF 30 Natural Sunscreen werd in december 2009 in Australië uitgeroepen tot beste zonnebrandcrème van het jaar. Dat is niet voor niets, want de formule is in meerdere opzichten uniek. Dankzij de gepatenteerde ZinClear- technologie bevat deze natuurlijke, 2 uur waterbestendige, soepel smeerbare en transparante formule het hoogst mogelijke gehalte aan zinkoxide (25%!) met een SPF 30. De formule is uitermate geschikt voor de bescherming in de zon van de gevoelige huid van kinderen. Hoogwaardige verzorgende bestanddelen zoals sheabutter, sesam- en rozenolie en de vitamines A en E houden de huid, zelfs in de felle zon perfect soepel, zacht en vooral…gezond!

Voor meer informatie www.grahams.nl

WINACTIE

Maak kans op het beste, mooiste, & gebruiksvriendelijkst sunless tanning systeem: de Infinity Spa Lite!

Breng uw salon naar een hoger nivo met een INFINITY SUN, Sunless tanning, Multi treatment systeem. De tanning evolutie uit Amerika.

Op een verantwoorde manier toch een mooie goudbruine teint krijgen, het lijkt voor een groeiende groep klanten haast niet meer mogelijk. Overmatig, of onjuist zon- en zonnebankgebruik verhoogt de kans op huidkanker en huidveroudering. Toch blijft de vraag naar een stralende teint bestaan. Infinity Sun is daarom dé oplossing voor dit probleem. Infinity Sun is dé perfecte aanvulling voor de nagel- en beautysalon, zonnebank centra & wellness branche. Een systeem dat een gezonde bruine teint aanbiedt op basis van 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen.

Per medio mei starten wij met een WIN actie. Wij gaan in september 2011 een SPA LITE t.w.v. €2.850 verloten onder alle startende IS salons in 2011. Stay Tuned! www.infinitysun.nl

Zonnig nieuws!

Het merk hannah is voortdurend actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor een duurzame huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe dermatologische inzichten en ingrediënten. Dat geldt ook voor de nieuwe hannah SUN Perfection- lijn. Met deze nieuwe zonneproducten bewijst hannah dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid PERFECT te combineren is! Eén van de nieuwe producten uit deze innovatieve lijn is de hannah SUN Perfection Fade Treatment, dat speciaal werd ontwikkeld voor de bescherming in de zon van de getinte tot donkere huid en om huidverkleuringen als gevolg van UV- straling effectief tegen te gaan.

De nieuwe hannah SUN Perfection producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van UV- straling. Dit vormt de perfecte aanvulling op huidverbetering en past daarmee perfect bij de filosofie van hannah.

Meer info: www.huidcoach.nl

body LIFE 4I2011 I

Edities