Advertorial Funxtion

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr7 2011

I body•LIFE 7I2011

NEWS

CXWORX nieuwe naam voor CX30

In het voorjaar van 2011 startte een exclusieve groep van VES-centra als eerste groep van fitnesscentra in Nederland met het nieuwe, revolutionaire Les Mills programma CX30. De 30 minuten durende groepsfitness workout die de buik-, rug- en bilspieren in vorm brengt, is in zeer korte tijd razend populair geworden bij clubs!

De naam CX30 zal binnenkort wijzigen in CXWORX. Er is voor de nieuwe naam CXWORX gekozen omdat dit goed past bij de essentie van het programma:

Deelnemers behalen geweldige resultaten.

CXWORX is het echte werk: een totaalpakket van uitdagende core training. Fitnesscentra streven er naar om ‘CXWORX’ begin 2012 volledig geïntroduceerd te hebben in hun communicatieuitingen.

Neem voor meer informatie over CXWORX contact op met Les Mills via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of neem een kijkje op lesmills.com.

Actueel nieuws

uit de markt

Steeds meer fitnesscentra starten met TWID

Marketing, sales en communicatie tools in één makkelijk beheersbaar instrument? Dat is TWID. TWID helpt bedrijven in de sport en met name in de fitnessbranche om nog meer in contact te komen met hun klanten en deze als ambassadeur voor hun bedrijf te kunnen laten fungeren. Ook zijn er vele marketing & sales instrumenten inbegrepen en is TWID voor interne communicatie ook een grote toevoeging. Inmiddels zijn er dan ook al verschillende fitnesscentra die TWID in gebruik hebben genomen en zijn de eerste resultaten ook al duidelijk zichtbaar. Wilt u meer informatie over TWID, twijfel dan niet en neem contact op met TWID via telefoonnummer: 013 532 13 96 of kijk op www.twid.nl

NessFit zoekt showroomlocaties en dealers

NessFit Nederland zoekt een aantal representatieve sportscholen in diverse provincies om haar verschillende productlijnen in de praktijk te tonen aan geïnteresseerden. Bent u eigenaar van een geschikte locatie en hebt u plannen uw toestellen te vervangen, neem dan eens vrijblijvend contact op.

Afhankelijk van uw locatie (plaats, oppervlakte, bereikbaarheid, etc.) zijn wij bereid deze in te richten tegen ongelooflijke

voorwaarden c.q. u aan te stellen als zelfstandig dealer voor onze professionele productlijnen. NessFit staat voor Italiaans design, biomechanisch correcte bewegingstechniek en duurzaamheid. Wij willen met name onze Style-line en Black-Edition op deze wijze promoten. Daarnaast zoeken wij ook locaties die onze basic-line in diverse hippe kleurcombinaties willen neerzetten. Locaties die deelnemen aan deze nieuwe marketingstrategie moeten wel bereid zijn binnen 6 maanden volledig operationeel te zijn.

Kijk voor meer informatie op onze site:

www.nessfitnederland.nl of bel 088-NESSFIT (6377348)

WellPro en b.o.s.s. BV gaan langdurige samenwerking aan

Per 1 juli 2011 is b.o.s.s. als Premium Supplier een samenwerking gestart met WellPro. Dit betekent dat WellnessClubs voordeel ontvangen bij b.o.s.s. BV.

De keuze voor een PREMIUM partnership met b.o.s.s. is voor WellnessClubs een heldere keuze. “Naast jarenlange ervaring in de fitness- en wellnessbranche, speelt kwaliteit en service een grote rol”, volgens Sander de Bruijn van WellPro. Het doel van de samenwerking is ervoor te zorgen dat de aangesloten clubs baat hebben bij de aanschaf van kwalitatieve en hoogwaardige club management software voor een scherpe prijs met een uitstekende service. “WellnessClubs is een uniek netwerk voor professionals door professionals. We zijn trots om met dit partnership het netwerk van dienst te kunnen zijn”, volgens Martijn van Noord van b.o.s.s. BV.

Samenwerking tussen Team 1nP en Plantina Vitaminen

Skate For You, het managementbureau achter profschaatsteam 1nP en The Ortho Company, producent van Plantina Vitaminen, gaan een intensieve samenwerking aan voor seizoen 2011-2012 en mogelijk verder.

Mr. E. de Groot, directeur van Plantina: “Het team 1nP is een erkend profschaatsteam waarin meerdere talenten op doorbreken staan. Wij vertrouwen erop dat we met de voedingssupplementen van Plantina daar actief aan bij kunnen dragen. Naast het leveren van de Plantina producten aan Team 1nP biedt The Ortho Company ook advies aan op het gebied van de supplementen. De samenwerking is momenteel voor 1 schaatsseizoen getekend, maar het is zeker het idee om tenminste de volledige Olymische Cyclus t/m Sochi samen op te lopen met Team 1nP.”

Het schaatsteam 1nP zal op de site van Plantina te vinden zijn op www.plantina.nl/sponsoring’ onder schaatsen en op de speciaal ingerichte site voor topsporters en volgers: www.plantinasport.nl met bijbehorende twitter.

ClubPlanner verovert Nederland

ClubPlanner, hét unieke web-based programma dat clubs helpt om de verkoopresultaten te verbeteren en het ledenbehoud te bevorderen, heeft een snelle groei doorgemaakt. Sinds de lancering door NHN Support, ruim twee jaar geleden, heeft ClubPlanner de grens van 200 licenties doorbroken. De succesvolle verkoopmodule werd al snel op de voet gevolgd door de inmiddels veel gebruikte ledenbehoudmodule.

Het succes is o.a. te verklaren door:

• de verbeterde verkoop- en ledenbehoudresultaten bij gebruikers

• de gebruikersvriendelijkheid

• de geschiktheid voor alle soorten fitnessclubs (groot, klein, wel/geen verkoopafdeling)

• de eenvoudige maar realtime rapportages

• de inzichtelijkheid m.b.t. efficiënte inzet van personeel.

ClubPlanner ontwikkelt zich continu door en blijft vooruitstrevend inspelen op de veranderende markt. In de nabije toekomst zal ClubPlanner nog meerdere mogelijkheden bieden om alle bedrijfsprocessen binnen clubs aan te sturen.

Vrijblijvende informatie kunt u aanvragen via info@nhnsupport.nl of neem een kijkje op www.nhnsupport.nl.

Edities