Greinwalder: Groei? Jawel maar niet vanzelfsprekend!

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2011

I body•LIFE 8I 2011

Revolutionaire dans-fitness schoen

Zumba® Fitness breidt haar Zumbawear® -collectie uit met de Z-Top sneaker. Vanaf 1 november is hij te koop in twee kleurstellingen, Black en Gray.

De Z-Top sneaker geeft nog meer steun door de ‘verscholen wig’ aan de binnenzijde van de schoen en de klittenband sluiting over de voet. Boven de hiel zit een tunnel met een schoenveter waardoor de enkel ook meer steun krijgt. Tevens geeft de zachte ‘sok voering’ extra steun en de ultralichte en ademende stof een lichtgewicht gevoel. Zowel de grijze als zwarte zool geeft niet af op de vloer, wat erg praktisch is in sportzalen. Het mooie slanke model van de Z-Top, uitgevoerd in leer, is niet alleen geschikt voor op de dansvloer maar zeker ook daarbuiten.

De herfstcollectie met mooie velours kleding-stukken is nu verkrijgbaar in de webshop op www.zumbanederland.nl. De Zumbawear® collectie zal ieder seizoen met nieuwe items worden aangevuld.

MULTITRAX terug in NL

De fitnessmuziekaanbieder MULTITRAX uit de UK is weer in beeld in Nederland. MULTITRAX is een samenwerking aangegaan met TRAIN THE TRAINERS en via die weg ook gemakkelijk te bestellen. MULTITRAX staat bekend om zijn ruime assortiment (groeps)fitness cd’s en dvd’s. De cd’s van MULTITRAX zijn wereldwijd erg populair en hebben voor elk fitnessgenre ruime keus. Ook zijn de laatste hits altijd snel verwerkt en is er een ruime keuze uit thema-cd’s.

Cursisten van TRAIN THE TRAINERS ontvangen gratis cd’s bij het volgen van een opleiding.

NEWS

Actueel nieuws

Waardecheque voor Dutchypuppy Foundation

Het promotieteam van Skechers was aanwezig tijdens de Dutchypuppy Dogwalk 2011 op het strand van Scheveningen. Hier werd tevens een cheque ter waarde van 1.000 Euro namens Skechers overhandigd aan Bridget Maasland, initiator van de Dutchypuppy Foundation. De opbrengst van deze Dogwalk komt ten goede aan een project in Bosnië, waar de Stichting Dierenopvang Bosnië enorm goed werk verricht.

 

Daarnaast hebben de meiden van het Skechers promotieteam meegelopen tijdens de walk en de deelnemers verrast met leuke goodies zoals stappentellers en bidons. Ook dit jaar waren er weer enkele BN’ers aanwezig zoals Loretta Schrijver en Sandor Jansen.

 

Skechers is niet voor niks het 3e schoenmerk wereldwijd en heeft voor elk individu een paar schoenen in haar collectie, van fitness tot lifestyle. Aan evenementen zoals de Dutchypuppy Dogwalk hecht Skechers veel waarde vanwege de charitatieve insteek.

 

Kijk voor meer informatie op: www.nl.skechers.com.

Kilo’s vliegen eraf

Het nieuwe afslankboek ‘Het geheim van slanke mensen’ is binnen 3 maanden toe aan de tweede druk. De eerste 2.500 exemplaren gingen als warme broodjes over de (digitale) toonbank. De tweede druk is vanaf 9 september overal verkrijgbaar.

 

Met de onthulling van Het geheim van slanke mensen benadert Kosters afvallen vanuit een hele andere invalshoek. Blijvend afvallen draait volgens Kosters om een nieuwe manier van denken. De manier van denken van slanke mensen welteverstaan. Afvallen gaat niet over afzien, moeten en niet mogen. Alles mag! Het motto in het boek is: je eet wat je wilt en je wilt niet langer te veel eten. Je ontdekt hoe te veel eten eigenlijk werkt in je hoofd én hoe je dat verandert. De insteek is heel positief, met humor. De aanpak is zelfbewust en eigentijds; het gaat uit van je eigen kracht. Afvallen is gewoon leuk! Gemiddeld vallen deelnemers meer dan 6 kilo af in 8 weken.

De natuur op haar lekkerst

Wie op vakantie is geweest in Sicilië kent ‘Latte di Mandorla’. Deze heerlijke plantaardige amandeldrank, gemaakt van Zuid-Europese amandelen, kun je daar in ieder barretje bestellen. Men noemt het daar ook wel een fluweelzachte lekkernij. Provamel brengt het aroma van het zuiden nu naar Nederland met de introductie van haar nieuwe Provamel Amandeldrank.

De Amandeldrank van Provamel is 100% plantaardig en dus zuivelvrij. De drank wordt gezoet met natuurlijke agave siroop en kent geen lactose en cholesterol. De milde drank is gemaakt van Zuid-Europese amandelen die arm zijn aan verzadigde vetten maar rijk aan mineralen. De nieuwe Amandeldrank is tevens glutenvrij. Het drankje dankt haar populariteit mede aan de frisse en milde romige smaak waardoor het tevens een prima alternatief is voor mensen die allergisch zijn voor melkproducten.

Vanwege het gezonde en natuurlijke karakter en de relatief weinig calorieën, past het ook in een dieet.

70% minder vet

Weight Care Snack is een heerlijk krokant tussendoortje. Lekker licht en hartig. Eén zakje bevat ongeveer 95 calorieën. Dat is 30% minder calorieën dan reguliere chips. Dit komt doordat er 70% minder vet in zit dan in reguliere chips. Eén zakje bevat 25 gram chips en kan op die manier prima als verantwoord tussendoortje gebruikt worden. De Weight Care Snack is verkrijgbaar in de smaken Zeezout en Paprika.

Naast het verlaagde caloriegehalte levert Snack ook veel vezels en eiwitten. Voedingsvezels staan erom bekend een extra verzadigend gevoel te geven en dragen bij aan een goede darmwerking. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het behoud van spieren tijdens het afvallen. Ook helpen eiwitten, in combinatie met veel vocht, je huid in goede conditie te houden.

Weight Care Snack is verkrijgbaar in de supermarkt en bij de drogist. Kijk voor meer informatie op

www.weightcare.nl.

Verminder buikomvang

De nieuwste technologie van UltraForm gaat de strijd aan met ongewenste vetrolletjes op de buik, maar ook op heupen en bovenbenen, de zogenaamde rijbroek. De methode werkt zonder operatie, zonder herstelperiode en zonder honger. Het geeft een mooi, blijvend resultaat. Een UltraForm behandeling duurt ongeveer een uur. De behandeling is pijnloos. Men kan direct na de behandeling de dagelijkse bezigheden hervatten.

Deze nieuwe methode verwijdert vet met behulp van geluidsgolven. Het ultrageluid vernietigt selectief de vetcellen, waarna het lichaam zelf het vet afvoert.

Dit geschiedt via het natuurlijke proces. Dus zonder chirurgische ingreep, zonder beschadiging van het omliggende weefsel, zonder pijn, zonder herstelperiode, zonder narcose en zonder operatie. Na één behandeling verliest men gemiddeld twee tot drie centimeter in lichaamsomtrek. De praktijk van Ultraform bevindt zich in Baexem, Noord-Limburg.

Voor een gerichte aanpak en herstel van de lichaamscontouren kan men een afspraak maken met Ultraform:

0475-440339 of info@ultraform.nl.

nieuws I wellness & health

body•LIFE 8 I 2011 I

Edities