Opleidingen en trainingen

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2014

The Gladiator Workouts KIDS

13 december, Den Haag

The Gladiator Workouts Update

14 december, Zoetermeer

Basic Fitness

24 januari, Den Haag

The Gladiator Workouts

11 januari, Den Haag

Functional

Training & Shape

7 en 21 februari, Den Haag

Opleiding XCORE®

2- daagse Basisopleiding XCORE® Workout instructor, 9 en 16 januari 2014 in Zoetermeer (11.00-17.30).

Het XCORE® groepsfitness licentieprogramma verstevigt niet alleen je core; buikspieren en onderrug maar verbetert bovendien ook de conditie en geeft een optimale verbranding van calorieën. Bij deze les maak je gebruik van de XCO-Trainer®; check www.xco.nl.

FIT!VAK FITNESSTRAINER-A

(FITNED level 3)

14-12, Nieuwegein

FIT!VAK FITNESSTRAINER-A

(FITNED level 3)

8-2, Nieuwegein

BGN GEWICHTSCONSULENT

6-3, Breda

FIT!VAK FITNESSTRAINER-B

(FITNED level 4)

5-2, Breda

FUNCTIONAL TRAINER CORE POWER

25-1, Breda

BEWEEGCONSULENT

3-3, Nieuwegein

INDOOR CYCLING INSTRUCTOR

25-1, Nieuwegein

www.opleidingen2000.nl

Opleidingen en trainingen

Ook in de komende periode starten er weer veel opleidingen. En dat is wel een bewijs dat de branche volop in beweging is - de goede kant op. Want des te meer trainers en begeleiders (aanvullende) cursussen en opleidingen volgen, des te hoger het algemene niveau van de sector. Kies de opleiding die bij u of uw personeel past, en doe er uw voordeel mee. Een beter opgeleide begeleider is immers een duidelijke meerwaarde voor elke klant!

Fit!vak Fitness trainer B

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Deze erkende Fit!vak opleiding is geschikt voor ervaren trainers die graag met een Europees Erkend Diploma Ereps 4 aan de slag willen als Personal Trainer of zich verder willen verdiepen als trainer.

Fit!vak Personal Trainer

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Tijdens deze 2-daagse Fit!vak cursus leer je wat het vak van Personal Trainer inhoudt en hoe jij het onderscheid maakt. Belangrijke vragen zijn: Hoe kom ik aan klanten? Hoe zet ik mijn kwaliteit optimaal in? Hoe verdien ik een goed belegde boterham?

Sport en Voeding

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Deze 4-daagse cursus is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om te komen tot een gericht voedingsplan. De cursus is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en richt zich op diverse doelgroepen zoals mensen met overgewicht, sporters en diabetespatiënten.

Fit!vak Fitnesstrainer A

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Het erkende diploma Fitnesstrainer A van Fit!vak is een absolute must voor iedereen die aan de slag wil in de fitnessbranche als Fitnesstrainer of Personal Trainer. Start2move staat bekend om haar persoonlijke, praktijkgerichte aanpak en hoge slagingspercentages. Gemiste lessen kunnen te allen tijde gratis worden ingehaald.

Workshop Zwanger en Fit

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Deze workshop richt zich op (toekomstige) Trainers die zwangere dames optimaal willen gaan begeleiden om zowel tijden als na de zwangerschap optimaal fit te worden/blijven.

Loop- en conditietrainer

Diverse startdata in 2015 op diverse locaties

Deze cursus is o.a. geschikt voor Voetbaltrainers, (Herstel)trainers, Fysiotherapeuten en Verzorgers die graag meer specifieke kennis willen opdoen over Fysieke Training in de voetbalsport. De cursus is zowel geschikt voor trainers die in het amateur- als in het profvoetbal werkzaam (willen) zijn.

Voor meer informatie kijk op

www.start2move.nl

NASM Personal Training

10 januari, Alphen aan de Rijn

EFAA Opleidingen is een samenwerking aangegaan met ActiveIQ. Hierdoor heeft EFAA Opleidingen het recht om de Personal Training Opleiding van de NASM (National Academy of Sports Medicine) in de Benelux te exploiteren en te doceren. Als een cursist met goed gevolg deze opleiding heeft afgerond, dan ontvangt hij/zij alleen het internationaal erkend NASM diploma.

Trainen met de powerclub

13 december, Alphen aan de Rijn

Tijdens deze unieke en praktische workshop leer je de basis technieken van het trainen met een Power Club. Het trainen met de Power Club is zeer functioneel doordat de oefeningen met de Power Club zijn gebaseerd op de menselijke bewegingspatronen en vormt zodanig een aanvulling op alle andere trainingsmodaliteiten.

Fitness A plus opleiding

10 januari, Alphen aan de RIjn

De Fitness Opleiding van EFAA leidt je op tot erkend Fitness A trainer, maar tevens bereiden we je voor om praktisch en kwalitatief aan de slag te gaan in de praktijk. De Fitness A (plus) opleiding bied je met behulp van e-learning, de mogelijkheid om op je eigen tempo, in een eigen online leeromgeving te leren, te herhalen, testvragen te doen en de webvideo oefeningen herhaaldelijk te bekijken.

Kennismakingsworkshop Fitnesstrainer A

25 januari , Alphen aan de Rijn

Als aankomend fitness professional wil je uiteraard de hoogst kwalitatieve opleidingen volgen die je helpen om jezelf de juiste kennis en competenties aan te leren. De Fit!vak erkende Fitnesstrainer A opleiding is dé basis opleiding die je de meeste kansen biedt binnen de fitnessbranche.

Functionele Houding Specialist

20 december, Alphen aan den Rijn

De Functionele Houding Specialist is een specialistische opleiding die is ontwikkeld naar aanleiding van de toenemende behoefte van Personal Trainers en fitness professionals om mensen te kunnen helpen met veel voorkomende blessures en klachten aan het bewegingsapparaat. Deze opleiding geeft u naast de aanvullende kennis ook de vaardigheden die nodig zijn om op de juiste en professionele manier samen te werken met deze (gedeconditioneerde) klanten en medische professionals.

Meer informatie; EFAA - T 0495-533229

E info@efaa.nl - W www.efaa.nl

Edities